Käännös: ATON: KUINKA ASIAT TULEVAT OLEMAAN

ATON

29.2.2020

Rakkaat, tapahtumat eivät jää pysymään, sillä se on itse asiassa tehty. Kun Maan päälle tulee se, joka tulee olemaan, on sanottu, että siellä tulee olemaan suurta kärsimystä, ja sitä tulee olemaan. Kaikista asioista tuli ja tuuli tulevat olemaan pahempia, sillä Maan uumenista suihkuaa voimakkaita tulia ja sulaa laavaa, ja se tulee olemaan nestemäistä ja valkoista kuumuuden kera, ja tuulet tuulettavat sitä, ja se ei jäähdy, eivätkä ne sammuta tulta, sillä se palaa koskettaessaan ja korventaa Maata kilometrien matkalta – ja se liikkuu suunnattoman nopeasti. Myrskyisten tuulten mukana se linkoutuu maaseutujen laajoille osioille. Ne, ketkä tunnistavat ja ovat rakentaneet latonsa tuota päivää varten, voidaan suojata palavien kappaleiden sateelta, mutta ladot täytyy rakentaa virtojen yläpuolelle paikoissa lähellä tulivuoria. Äitinne on päästämässä iäisyyksien verran varastoitunutta korruptiota sisimmästään. Paineet ovat ylitse kykynne mitata. Se tulee olemaan täten paikoissa, jossa olet, oppilas, sillä puhun nyt tapahtumapaikastasi, sillä on olemassa muita, jotka puhuvat muista paikoista.

Lyhyen ajan jälkeen ensimmäisestä tulee tapahtumaan toinen siinä paikassa, jossa on nyt Rauhan Meri (Tyynimeri), ja kolmas toisen lyhyemmän aikajakson sisällä Atlantin valtameren itäisessä osassa (Atlantiksen paikoissa); ja se ei tule tapahtumaan maan rajoissa, joka on veden yläpuolella. Se pakottaa Atlantin pohjan veden pinnalle ja kohoamaan kauas ylitse. Menkää ja kertokaa lapsilleni, kuinka asiat tulevat olemaan, sillä teidän on annettu tehdä ihmeellisiä näkemyksiä, jotta he voisivat nähdä ja tietää näistä asioista, jotka ovat tulossa. Teille näytetään keinot ja annetaan mitä tarvitaan; olentojani täytyy informoida ja antaa ennakko-odotus. Olkoon se niin. Te, jotka ajattelette, ettette voi kirjoittaa, menkää sisimpäänne ja kynäilkää se, mikä teille on näytetty. Maalatkaa näkymät niille, joilla ei ole näkemystä, sillä pidättelen raivoani, kunnes varoitus kulkee eteenpäin. Vetoan teihin, pikkuiset, kuulemaan veljienne avun, jotka olen lähettänyt luoksenne.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J004.pdf

S .87

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1582905757