Käännös: Äärimmäinen antibiootti: oregano

Isabelle Z.

9.6.2016

 

(NaturalNews) Antibiootit ovat saaneet huonoa julkisuutta viime aikoina – ja hyvästä syystä. Ne ovat monien haitallisten vaikutusten lisäksi ylihinnoiteltuja ja johtavat kuolettavien superötököiden evoluutioon, joita ei voi tappaa. Tämä johtaa monet ihmiset etsimään luonnollisia vaihtoehtoja, ja yksi parhaista yrteistä, joilla on antibioottisia ominaisuuksia, on oregano.

Jos olette koskaan ihmetelleet, kuinka ihmiset selviytyivät ennen modernia lääketiedettä, vastaukset voi löytää kasvamasta maailman vuorilla, metsissä ja viidakoissa. Oregano kasvoi alunperin Välimeren alueella, ja oreganon öljyä käytettiin ensin lääkinnällisiin tarkoituksiin muinaisessa Kreikassa, jossa se huomattiin antiseptisistä, antibakteerisista sekä viruksia ja hometta vastaan taistelevista ominaisuuksista. Kun jotkut ihmiset tuntevat sen vain mausteena pizzalle ja muille italialaisille ruoille, se pysyy suosittuna hoitona tänä päivänä, ja sitä voi käyttää lukuisiin ongelmiin, jotka lukevat mukaansa vilustumiset ja flunssan, niveltulehduksen, korvatulehdukset, kipeän kurkun, ripulin, tuberkuloosin ja ihottuman, noin muutama luetellakseni.

Antibiootit ja antioksidantit yhdessä

Oreganoöljy on paljon tehokkaampi kuin kuivattu versio, mutta molemmat kantavat mukanaan terveyshyötyjä. USDA:n mukaan oreganon antioksidanttikyvykkyys on noin 3–20 kertaa korkeampi kuin kaikilla muilla yrteillä, ja sen uskotaan sisältävän neljä kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikat.

Yhdessä viimeaikaisessa tutkimuksessa oregano päihitti helposti 18 antibioottia, joita käytetään tällä hetkellä hoitamaan MRSA stafylokokkitulehduksia. Se on myös osoittautunut tehokkaaksi noroviruksen hoidossa. Tämä ruoasta tuleva sairaus on kuuluisan vaikea hoitaa, mutta oreganosta löytyvä karvakroli voi rikkoa viruksen vahvat ulkoiset seinämät.

Sen on myös osoitettu auttavan jouduttamaan syöpäsolujen kuolemaa, joka tarkoittaa sitä, että se osoittaa lupaavaa potentiaalia syöpähoidossa.

Oregano voi auttaa seuraavissa tilanteissa

Hengitysongelmissa: oreganoöljy voi hoitaa ongelmia, kuten keuhkoputkentulehduksen, poskiontelontulehduksen, keuhkokuumeen ja astman. Sillä voi myös päästä eroon onteloiden täyttymisestä.

Ruoansulatusongelmat: oreganoöljyä voidaan käyttää hoitamaan ruokamyrkytystä, joka tekee siitä hyödyllisen öljyn matkoilla. Sitä voi käyttää myös vatsahaavoihin, bakteeritulehduksiin ja loisiin.

Helpotusta kipuun: jotkut käyttävät öljyä ulkoisesti kipeisiin lihaksiin ja kivun lievitykseen, ja se on erityisen rauhoittavaa nivelkipuihin, kiitos sen lämmittäville ominaisuuksille. Sitä tulisi sekoittaa ensin pohjaöljyn kanssa välttämään ihoärsytystä.

Suun terveys: oreganoöljy sisältää tymolia, jota käytetään suuvesissä taistelemaan pahanhajuista hengitystä, plakkia ja bakteereja vastaan. Lisää muutama pisara hammasharjaasi ja harjaa bakteerit pois!

Allergiat: öljyllä on antimikrobi- ja antivirusominaisuuksia, jotka voivat auttaa elimistöä taistelemaan ulkoisia allergeenejä vastaan.

Immuniteetti: jos haluatte vahvistaa kehonne puolustuksia kipeätä kurkkua ja flunssia vastaan, ottakaa kaksi tai kolme pisaraa päivittäin sekoitettuna veteen tai mehuun.

Tukos: oreganoöljy voidaan laimentaa pohjaöljyyn tai -voiteeseen ja sen jälkeen laitetaan rintakehän alueelle helpottamaan kongestiota. Voitte myös lisätä muutaman pisaran eteeristä öljyä nenäliinaan ja hengittää sitä sisään helpottamaan tukkoista nenää.

Hilse: muutama pisara oreganoöljyä voidaan lisätä shampooseen eliminoimaan hilsettä, tai sitä voidaan sekoittaa kookosöljyn kanssa, josta syntyy hilsettä poistava päänahan hierontaöljy.

Kuten voitte nähdä, oreganon monet parantavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen korjaamaan useita erilaisia tilanteita. Kun seuraavan kerran teillä on jokin näistä ongelmista, miksi ette kokeilisi oreganoöljyä? Voisitte pelastaa itsenne ottamasta lääkkeitä, joilla on hyvin pelottavia sivuvaikutuksia, ja saattaisitte kyetä ottamaan vielä antibiootteja! Oregano on vain yksi monista yrteistä, joista isot lääkeyhtiöt eivät halua teidän ymmärtävän, että ne toimivat aivan yhtä hyvin kuin omat myrkylliset lääkkeensä, mutta ilman haitallisia vaikutuksia.

Lähde: http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1465573700