KÄÄNNÖS: 28 ihmeellistä hyötyä ja käyttöä vetyperoksidille

Andrea Harper

16.6.2014

 

Vetyperoksidi on ainoa basilleja tappava aine, joka koostuu ainoastaan vedestä ja hapesta. Otsonin tavoin se tappaa organismeja hapettamalla! Vetyperoksidia pidetään maailman turvallisimpana täysin luonnollisena ja tehokkaana puhdistusaineena. Se tappaa mikro-organismit hapettamalla ne, jota voidaan kuvata parhaiten kontrolloituna palamisprosessina. Kun happi reagoi orgaanisen materiaalin kanssa, se hajoaa hapeksi ja vedeksi.

1. Valkaise vaatteet – vaihtoehto valkaisuaineelle

Lisää 2,4 dl vetyperoksidia pyykissäsi oleviin valkoisiin vaatteisiin niiden valkaisemiseksi. Vetyperoksidilla saa hyvin veritahrat pois vaatteista ja matoista. Jos vaatteissa on verta, kaada vain suoraan tahran päälle, anna tekeytyä noin minuutin ajan ja sen jälkeen hankaa ja huuhtele kylmällä vedellä. Toista tarpeen tullen.

2. Terveys

Tulehdusta vastaan taistelemaan tuottaa kehosi vetyperoksidia, jota täytyy olla olemassa, jotta immuunijärjestelmämme toimisi oikein. Valkoiset verisolut tunnetaan leukosyytteinä. Leukosyyttien alaluokka nimeltä neutrofiilit tuottaa vetyperoksidia ensimmäisenä puolustuskeinona myrkkyjä, loisia, bakteereja, viruksia ja hiivaa vastaan.

3. Virkistävä detoxkylpy

Käytä noin 2 litraa 3:n prosentin vahvuista vetyperoksidia kylpyammeelliseen lämmintä vettä. Likoa ainakin puoli tuntia ja lisää lämmintä vettä tarpeen tullen, ylläpitämään miellyttävää veden lämpötilaa.

4. Jalkasieni

Jalkasienen parantamiseksi suihkuta 50/50-seosta vetyperoksidia ja vettä siihen (etenkin varpaisiin) joka yö ja anna kuivua.

5. Alapesu

Lisää 2 korkillista 3 prosenttista vetyperoksidia lämpimään tislattuun veteen kerran tai kaksi kertaa viikossa poistaaksesi jopa krooniset hiivatulehdukset.

6. Paksusuoli tai peräruiske

Paksusuolta varten lisää 2,3 dl kolmeprosenttista vetyperoksidia lämpimään veteen. (Älä ylitä tätä määrää) Peräruisketta varten lisää 1 ruokalusikallinen kolmeprosenttista vetyperoksidia 9,5 dl:an lämmintä tislattua vettä.

7. Tulehdukset

Liota kaikkia tulehduksia tai haavoja kolmeprosenttisessa vetyperoksidissa 5–10 minuutin ajan useamman kerran päivässä. Jopa kuolio, joka ei paranisi millään lääkkeellä, on parannettu liottamalla sitä vetyperoksidissa. Laita puoli pulloa vetyperoksidia kylpyveteesi päästäksesi eroon paiseista, sienistä tai muista ihon tulehduksista.

8. Lintupunkkitulehdukset

Pienten punkkien tulehduttamat potilaat raportoivat, että vetyperoksidi tappaa tehokkaasti punkit heidän iholtaan. He ruiskuttavat sitä iholleen muutaman kerran (muutama minuutti suihkutusten välillä) hämmästyttävillä tuloksilla.

9. Ontelotulehdukset

Seosta, jossa on ruokalusikallinen kolmeprosenttista vetyperoksidia ja 2,3 desilitraa klooritonta vettä, voidaan käyttää nenäsumutteena. Ontelon osallisuudesta riippuen vetyperoksidin määrää täytyy säätää.

10. Haavanhoito

Kolmeprosenttista vetyperoksidia käytetään lääketieteessä haavojen puhdistamiseen, kuolleen kudoksen poistamiseen ja hammaskiven poistossa. Peroksidi pysäyttää myös hitaan (pieni verisuoni) haavan vuodon/tihkumisen.

Jotkut lähteet suosittelevat tulehdusten tai haavojen liottamista viidestä kymmeneen minuuttiin useita kertoja päivässä. Joka tapauksessa peseminen ja huuhtelu on riittävää. Ainetta ei tulisi jättää avoimelle kudokselle pitkiä aikoja, koska monien hapettavien antiseptisten aineiden kaltaisesti vetyperoksidi aiheuttaa lievää vahinkoa kudoksille avoimissa haavoissa. Näin ollen on tärkeää käyttää sitä varovaisesti.

Henkilökohtainen hygienia

Suuvesi/hammashoito

Parantavia ominaisuuksia: ota yksi korkillinen (pieni valkoinen korkki, joka tulee pullon mukana) ja pidä suussasi 10 minuutin ajan päivittäin, sen jälkeen sylkäise pois. Aftoja ei enää tule, ja hampaasi tulevat olemaan valkoisemmat. Jos sinulla on kauhea hammassärky ja et pääse heti hammaslääkärille, laita korkillinen kolmeprosenttista vetyperoksidia suuhusi ja pidä sitä 10 minuutin ajan useita kertoja päivässä. Kipu lievittyy huomattavasti.

11. Suuvesi

Moni ei ymmärrä, että vetyperoksidista saa hyvin tehokkaan ja halvan suuveden. Käytä kolmeprosenttista vetyperoksidia – lisää halutessasi tilkka nestemäistä lehtivihreää mausteeksi.

12. Hammastahna

Käytä ruokasoodaa ja lisää tarpeeksi kolmeprosenttista vetyperoksidia tahnan tekoon.

13. Hammasharja

Tai voit vain dipata hammasharjasi kolmeprosenttiseen vetyperoksidiin ja harjata. Liota hammasharjasi vetyperoksidissa, jotta ne pysyisivät puhtaana basilleista.

14. Hammassärky

Vetyperoksidi ei ole kipulääke; joka tapauksessa sen on viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan taistelevana aineena tehokas vaikuttamaan kivun aiheuttavaan patogeeniin. Seuraava on henkilökohtaisesta kokemuksestani: lääkärini halusi antaa minulle joku aika sitten juurihoitoa, koska yksi hammas oli tulehtunut ja hänen mielestään se kuolisi. Tunsin oloni hieman epämukavaksi, mutta kerroin hänelle, että antaisin sille mahdollisuuden parantua. Huuhdoin vetyperoksidilla (useita kertoja päivässä) sekä kookosöljyllä (kerran päivässä). Epämukavuus lähti pois, eikä minulla ollut enempiä ongelmia hampaan kanssa.

15. Hampaiden valkaisu

Kun olin käyttänyt kolmeprosenttista vetyperoksidia suuvetenä jo jonkin aikaa, olin ilahtunut huomatakseni, että hampaani ovat kauniisti ja vaivattomasti valkaistuneet. Olin maksanut niin paljon ammattimaisesta valkaisusta, niistä hölmöistä liuskoista ja epämukavista säteistä. Elä ja opi.

HUOMAUTUS: Älä niele yhtään vetyperoksidia. Kun vetyperoksidihuuhtelu on tehty, varmista, että huuhtelet suusi vedellä.

16. Hiusten vaalennus

Vetyperoksidi on valkaisuaine, ja sitä käytetään hiusten vaalentamiseen. Laimenna kolmeprosenttista vetyperoksidia veden kanssa (50/50-seos) ja suihkuta seosta märille hiuksillesi suihkun jälkeen ja kampaa kauttaaltaan. Et tule saamaan vetyperoksidin polttamia vaaleita hiuksia kuten hiustenvärjäyspaketeista, vaan luonnollisempia raitoja, jos hiuksesi ovat vaaleanruskeat, muodikkaat tai luonnonvaaleat. Se myös vaalentaa asteittain, joten se ei ole raju muutos.

17. Piilolinssit

Vetyperoksidia käytetään desinfiointiaineena CIBA Visionin Clear Care no rub -piilolinssien puhdistusaineessa, koska se kykenee rikkomaan silmän immuunivasteesta linssiin kerääntyneet proteiinit, jonka tuloksena on lisääntynyt käyttömukavuus herkkäsilmäisille.

Puhdistus/desinfiointi/siivous

18. Raaka tai laimennettu vetyperoksidi

Puhdista tiski- ja pöytätasosi vetyperoksidilla tappaaksesi basillit ja jättääksesi puhtaan hajun. Laita yksinkertaisesti hieman tiskirätillesi, kun pyyhit, tai suihkuta sitä pöydille. Käytä vetyperoksidia puhdistaaksesi lasit ja peilit ilman tuhruja.

Pidä suihkepullo kolmeprosenttista (raakaa) desinfioidaksesi jääkaapin sisäpuolen ja lasten eväslaatikot.

19. Tiskikoneessa

Lisää 60 ml kolmeprosenttista vetyperoksidia tavalliseen pesuaineeseesi.

Täytä suihkepullo 50/50-seoksella kolmeprosenttista vetyperoksidia ja vettä, ja pidä se jokaisessa kylpyhuoneessa desinfioidaksesi vahingoittamatta septistä järjestelmää, kuten valkaisuaine tai muut desinfiointiaineet tekevät. Kun olet huuhdellut puisen leikkuulautasi, kaada tai suihkuta vetyperoksidia (ja sen jälkeen etikkaa) sen päälle salmonellan ja muiden bakteerien tappamiseksi.

Käytän vetyperoksidia puhdistamaan peilini, eikä tuhrujälkiä jää.

Etikan ja vetyperoksidin yhdistelmästä tulee halpa, tehokas ja myrkytön desinfiointiaine, jonka on sanottu olevan tehokkaampi basillien tappamisessa kuin valkaisuaine. Koska se on myrkytön, voit käyttää sitä desinfioimaan hedelmät ja vihannekset sekä lemmikkien lelut, varusteet ja häkit. Virginia Polytechnic Institutessa ja State Universityssa suoritettujen testien mukaan, joissa yhdistettiin etikka- ja vetyperoksidisuihkut, tämä tappaa käytännössä kaiken salmonellan, shigellan tai kolibakteerin runsaasti saastuneista ruoista ja pinnoilta.

 

Ohjeet

Tarvitset KAKSI sumutepulloa. ÄLÄ SEKOITA aineita yhteen. Laita raakaa etikkaa yhteen ja raakaa vetyperoksidia toiseen suihkepulloon.

HUOMAUTUS: Valo tuhoaa vetyperoksidin melko nopeasti. On parasta jättää se alkuperäiseen pulloonsa ja ruuvata siihen suihkepää. ÄLÄ LAIMENNA NIITÄ.

Muista, että jotta mikä tahansa puhdistusaine toimisi oikein, pinnan tarvitsee olla puhdas, ennen kuin käytät sitä.

Kun haluat puhdistaa pinnan (vihannekset, leikkuulauta, pöytätasot, tiskiallas, häkit, lelut, wc-istuimet, lattiat jne.), suihkuta yhtä ainetta (sillä ei ole väliä, kumpaa käytät ensin) pinnalle ja sen jälkeen toista ainetta. Kun ne sekoittuvat, kahden aineen kemiallinen reaktio muodostaa hyvin voimakkaan puhdistusaineen lyhyeksi aikaa. Voit halutessasi huuhdella pinnan jälkeenpäin, mutta lopputulos on myrkytön.

Onneksi se on halpaa. Muuten, käytämme sitä kylpyhuoneessa pöytien, vessapyttyjen, lattioiden jne. puhdistamiseen.

20. Home

Puhdista vetyperoksidilla, kun talostasi tulee biovaarallinen myrkyllisen homehyökkäyksen jälkeen, kuten vesivahingon tapauksessa.

21. Kosteuttajat/höyryttäjät

Käytä 4,5 dl kolmeprosenttista vetyperoksidia sekoitettuna 3,8 litraan vettä.

22. Vaatepyykki/tahranpoisto

Tahranpoisto

Kolmeprosenttinen vetyperoksidi on paras tahranpoistaja, jos sitä käytetään kohtuullisen pikaisesti – vaikkakin jopa 2 päivää vanhoja veritahroja on poistettu onnistuneesti vetyperoksidilla. Vaikkakin se valkaisee tai haalistaa monia kuituja. Jos hieman vetyperoksidia kaadetaan tahralle, se alkaa kuplimaan veren alueella reagoidessaan katalaasiin. Muutaman minuutin jälkeen ylimääräinen neste voidaan pyyhkiä kankaalla tai talouspaperilla, ja tahra on poissa.

Kolmeprosenttista vetyperoksidia täytyy laittaa vaatteisiin, ennen kuin veritahrat ”jämähtävät” vahingossa lämpimästä vedestä. Kylmää vettä ja saippuaa käytetään sen jälkeen poistamaan vetyperoksidin hoitama veri.

23. Pesu/pyykkäys

Voit myös lisätä 2,3 dl vetyperoksidia valkaisuaineen sijasta valkoisiin vaatteisiin pyykissäsi valkaistaksesi ne. Jos vaatteilla on verta, kaada suoraan tahran kohtaan. Anna vaikuttaa minuutin ajan, sen jälkeen hiero ja huuhtele kylmällä vedellä. Toista, mikäli tarpeen.

Vetyperoksidi on täydellinen vaihtoehto pitämään vaatteet valkoisina. Lisäksi kun vaatteita kloorataan, niillä on taipumus kulua nopeammin – vetyperoksidi ei tee sitä.

 

Ruoanvalmistus

24. Vihannesten liotus

Käytä vihannesten pesuun tai liottamiseen tappamaan bakteerit ja neutralisoimaan kemikaalit. Lisää 0,5 dl kolmeprosenttista vetyperoksidia täyteen tiskialtaalliseen kylmää vettä. Liota ohutkuorista (kevyttä salaattia) 20 minuuttia, paksukuorisempaa (kuten kurkut) 30 minuuttia. Laske vesi pois, kuivaa ja laita jääkaappiin. Pidentää tuoreutta.

Jos aika on ongelma, suihkuta kasviksille (ja hedelmille) kolmeprosenttista ainetta. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, huuhtele ja kuivaa.

25. Lihan puhdistus

Voit myös käyttää sitä huuhtelemaan lihan ennen paistoa.

26. Tähteeksi jäänyt sekasalaatti

Suihkuta seosta, jossa on 1,2 dl vettä ja 1 ruokalusikallinen 5 %:sta. Valuta vesi, peitä ja laita jääkaappiin.

27. Marinadi

Laita liha, kala tai linnunliha vuokaan (vältä alumiinisia pannuja). Päällystä laimennetulla seoksella, jossa on tasavertainen määrä vettä ja vetyperoksidia. Laita kevyesti peitettynä jääkaappiin puoleksi tunniksi. Huuhtele ja paista.

28. Siementen idätys

Lisää 0,3 dl kolmeprosenttista vetyperoksidia 4,7:än desilitraan vettä ja liota siemeniä yön yli. Lisää saman verran vetyperoksidia joka kerta, kun huuhtelet siemenet.

Vetyperoksidin luokat

A) 3,5 % Apteekkilaatu: tätä laatua myydään paikallisessa apteekissasi tai supermarketissa. Tätä tuotetta ei suositella sisäiseen käyttöön. Se sisältää erilaisia stabilointiaineita, joita ei tulisi niellä. Erinäiset stabilointiaineet lukevat mukaansa: asetanilidi, fenoli, natriumstannaatti ja natriumpyrofosfaatti.

B) 6 % Kauneudenhoitolaatu: tätä käytetään kauneudenhoitoloissa hiusten värjäämiseen, eikä sitä suositella sisäiseen käyttöön.

C) 30 % Reagenssilaatu: tätä käytetään erinäisiin tieteellisiin kokeisiin, ja se myös sisältää stabilointiaineita. Sitä ei tule myöskään ottaa sisäisesti.

D) 30–32 % Sähkökomponenttilaatu: tätä käytetään elektronisten osien puhdistukseen, ja se ei ole sisäistä käyttöä varten.

E) 35 % Tekninen laatu: tämä on tiivistetympi tuote kuin reaganssilaatuinen ja eroaa hieman siinä, että siihen on lisätty fosforia auttamaan kloorin neutralisoinnissa vedestä, jota käytetään laimentamaan sitä.

F) 35 % Ruokalaatu: tätä käytetään sellaisten ruokien tuotannossa, kuten juusto, munat ja vehnää sisältävät tuotteet. Sitä suihkutetaan myös hedelmämehuja ja maitotuotteita sisältävien aseptisten pakkauksien alumiinivuoriin. TÄMÄ ON AINOA LAATU, JOTA SUOSITELLAAN SISÄISEEN KÄYTTÖÖN.

G) 90 %: tätä käytetään hapen lähteenä rakettipolttoaineelle.

Vain 35 prosenttista ruokalaadun vetyperoksidia suositellaan sisäiseen käyttöön. Joka tapauksessa vetyperoksidi on hyvin vahva hapetin, ja jos sitä ei laimenneta, se voi olla äärimmäisen vaarallista tai jopa tappavaa. Kaikki yli 10-prosenttiset seokset voivat aiheuttaa neurologisia oireita ja vahinkoa ylempään ruoansulatuselimistöön. Tiedetään kaksi tapausta, joissa lapset kuolivat nieltyään vetyperoksidia, joiden vahvuudet olivat 27 % ja 40 %. Toinen raportti kertoo 26 kk vanhasta tytöstä, joka nieli suullisen 35 prosenttista vetyperoksidia. Hän alkoi oksentaa välittömästi, jota seurasi pyörtyminen ja hengityksen salpaantuminen. Onneksi hän oli ensiapuhoidossa, ja vaikkakin hän koki vatsan ja ruokatorven kulumisen ja verenvuodon, hän selvisi tästä. Kun hänet tutkittiin uudelleen 12 päivää myöhemmin, tapaukseen liittyvät alueet olivat parantuneet (J Toxicol Clin Toxicol 90;28(1):95-100).

Henkilökohtainen huomautus: Kuten on MINKÄ TAHANSA ruoan, lääkkeen tai ravintolisän kanssa, tuotteen käyttäminen ohjeiden mukaan on avain turvallisuuteen. Jos joku käyttää liian paljon, niin totta kai silloin saatetaan tuntea seuraamuksia. Emme ole KOSKAAN kuulleet YHTÄÄN haitallisia sivuvaikutuksia ruokalaatuisen vetyperoksidin oikeanlaisesta käytöstä.

 

35-prosenttista ruokalaatuista vetyperoksidia tulee….

1. käsitellä varovaisesti (suora kosketus polttaa ihon – välitöntä huuhtelua veden kanssa suositellaan).

2. laimentaa oikein ennen käyttöä.

3. varastoida turvallisesti ja oikein (laimennuksen tekemisen jälkeen jäljellä oleva aine tulisi varastoida tiukasti suljettuna pakastimeen).

Yksi kaikkein kätevimmistä keinoista annostella 35-prosenttista vetyperoksidia on pienestä ja lasisesta silmätippapullosta. Näitä voidaan ostaa paikallisesta apteekista. Täytä tämä 35-prosenttisella vetyperoksidilla ja varastoi isompi astia jääkaappisi pakastinlokeroon, kunnes lisää tarvitaan. Varastoi silmätippapullo jääkaappiin. Pisarat sekoitetaan 1,8–2,3 dl:an tislattua vettä, mehua, aloe vera -mehua tai -geeliä.

(Älä käytä kloorattua hanavettä laimentamaan vetyperoksidia!)

Artikkelin lähde:

Websivu docakilah.wordpress.com

Facebook Fanpage facebook.com/celestial.healing

http://wakeup-world.com/2012/07/09/27-amazing-benefits-and-uses-for-hydrogen-peroxide/

http://fourwinds10.com/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1403016610