Käännös: HUIPPULÄÄKÄRI PALJASTAA MONSANTON OLEVAN SYYNÄ VALTAVALLE AUTISMIPIIKILLE!

Sp[joe

9.1.2015

 

Glyfosaatin on havaittu olemaan suoraan vastuussa kauhistuttavasta autismin, ruoka-allergioiden, rintasyövän, maksa- ja munuaisvahingon yms. kasvusta.

MIT:n lääkäri Stephanie Seneff, yksi Amerikan huipputieteilijöistä, on paljastanut suoran yhteyden Monsanton, autismin ja monien muiden suhteellisen uusien terveydentilojen kanssa, kuten gluteeni-intoleranssi.

1970-luvulla autismi oli äärimmäisen harvinainen: vain yhdellä lapsella 10 000:sta oli sairaus normaalien ympäristöolosuhteiden vallitessa. Viime vuonna tämä oli kasvanut arvioituun yhteen joka 68:ssa, joka on terävä kasvu, joka täytyy huomioida. Seneff katsoi autismimääriä koulujärjestelmän ensimmäisellä luokalla ja löysi suoran yhteyden sairauden ja Monsanton Roundup Readyn kasvaneen ruiskutuksen välillä, myrkyllinen kemikaali, jota kutsutaan glyfosaatiksi.

Hän sanoo: ”Huolestuin vuosia sitten, kun näin (autismin) lisääntyvän ja ihmiset sanoivat: ”Ai, se on vain lisää raportointia ja diagnooseja.” ”Mutta se on vain keino piilottaa todisteet.”

Seneff on erikoistunut biologiaan, teknologiaan, ravitsemustieteeseen ja terveyteen, ja hänellä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja 170 julkaistua vertaisarviointia nimellään. ”Korrelaatio on jotain, johon kiinnität huomiota”, hän sanoo, osoittaen, että tupakka ”naulattiin” syynä keuhkosyövälle samanlaisesta perustelusta. ”He haluavat sinut olemaan huomioimatta korrelaatiota, mutta glyfosaatti korreloi valtavan tautimäärän kanssa.”

Hän luettelee glyfosaatin vaikutuksia ihmisessä, jotka lukevat mukaansa muun muassa rintasyövän, maksa- ja munuaisongelmat, D-vitamiinin puutteen ja keliakian. Seneff myös huomauttaa, että vaikka olemme jo todistaneet suuren kasvun autismissa, asiat voivat vain pahentua. Kaksikymmentä vuotta sitten suihkutimme vain 10 % sadoista Roundupilla. Nyt suihkutamme 90 % maissista, soijasta, myslistä ja sokerijuurikkaista Yhdysvalloissa: tämä tarkoittaa, että vuoteen 2025 mennessä puolet syntyneistä vauvoista tulevat olemaan autistisia, selittää Seneff.

Olemme myös vastikään maininneet yksitoista vuotiaan pojan, joka piti ällistyttävän puheen Monsantosta, sekä kaksi reportteria, joille Fox news antoi potkut Monsanton paljastamisesta ja jutusta Afrikassa olevista maanviljelijöistä, jotka olivat pakotettu käyttämään Monsanton siemeniä.

”Glyfosaatti imeytyy kasveihin ja kulkeutuu ruokajärjestelmään, ja Yhdysvaltain hallitus valvoo hyvin vähän”, hän sanoo. Mikä pahempaa, muita vähemmän haitallisia hyönteismyrkkyjä korvataan Monsanton Roundupilla, huolimatta kasvavasta todistusaineistosta liittyen sen tuhoisiin vaikutuksiin ihmisille ja eläimille.

Lähde: http://fourwinds10.com/siterun_data/health/harmful_products/news.php?q=1421167093