Käännös: Hiilidioksidi on paljastunut ”elämän ihmemolekyyliksi” planeetan uudelleen vehreyttämiseksi

Mike Adams

10.5.2017

 

”Sota hiilidioksidia vastaan” on juurtunut kaikkein järkyttävimmin vaarallisimpaan, epärehelliseen ja rappeutuneeseen antitiedehölynpölyyn, jota on koskaan lapioitu massojen mieliin. Kaukana ”saastuttajasta”, hiilidioksidi on ”elämän ihmemolekyyli” planeetan uudelleen vehreyttämiseksi metsänviljelyn kautta. Tämä olennainen molekyyli tukee koko elämän verkostoa, ja ilman sitä kaikki kasvit, eläimet ja ihmiset kuolisivat.

Huolimatta tästä kiistämättömästä tieteellisestä tosiasiasta lähes kaikki ilmastonmuutosaktivistit ja ”ympäristönsuojelijat” ovat aivopesty uskomaan, että hiilidioksidi on pahuuden kaasu, joka tuhoaa planeetan. He ovat aivopesty uskomaan täsmälleen vastakohdan siitä, mikä on totta. Se on epärehellisen median, korruptoituneen tieteen ja hallituksen ajamien tiedemyyttien ja väestönvähennyskertomusten voima, joka toimii niin sotimalla tosiasioita vastaan kuin myös logiikkaa ja järkeä vastaan.

Ympäristönsuojelijat ympäri maailmaa varsin kirjaimellisesti ajattelevat nyt, että juuri se molekyyli, josta kaikki kasvielämä riippuu, on paha ja tuhoisa. He haluavat eliminoida sen planeetalta. Jos he onnistuvat, he murhaavat meidät kaikki ja yhtään ihmistä ei tule jäämään eloon koko planeetalla. Sitäkö he haluavat?

 

Ilmastonmuutoskultistit työskentelevät tuhotakseen kaiken kasvi-, eläin- ja ihmiselämän koko planeetalta

 

Jos CO2:n parjaajat saavat haluamansa, he ajavat CO2:n lähelle nollaa ja päätyvät tappamaan kaiken kasvielämän ja ihmiselämän planeetalta, joka vaikuttaa olevan osa globalistien piilotettua tavoitetta, ketkä avoimesti puhuvat planeetan kansoituksen vähentämisestä. (Kyllä, he vihaavat ihmiskuntaa niin paljon.) Nämä vaaralliset ilmastonmuutoskultistit uhkaavat kaikkea elämää planeetalla, mutta silti he uskomattomasti väittävät suojelevansa elämää samalla, kun valittavat, että tänä päivänä elää ”miljardeja liikaa” ihmisiä.

Tieteellisesti väitettynä ilmastonmuutosalarmistit ovat ”fotosynteesin kieltäjät”, jotka kieltävät CO2:n roolin tukea käytännössä kaikkea tunnettua kasvielämää planeetalla. Ilman CO2:ta lähes kaikki kasvit kuolisivat alle 24:ssä tunnissa. Kaikki metsät kuolisivat. Kaikki ruokasato olisi kuollutta. Kaikki kosteikot kuolleita. ”Massasukupuutto”, Al Goren idioottimaisen mielen tuotosta.

Surullisesti nämä ihmiset ovat tieteellisesti sivistymättömiä CO2:n aiheesta, ja tämä lukee mukaansa Bill Nyen, Neil DeGrasse Tysonin, Barack Obaman, Al Goren ja kaikki muut ilmastonmuutosalarmistit, joilla ei ole minkäänlaista tieteellistä taustaa ilmastotieteessä tai ilmakehän kemiassa. Kaukana tieteen edustajista, he ovat itse asiassa tieteen pellejä, joiden alarmistiset ennustukset maailmanlopusta ja massakuolemasta kuvaavat,  mitä tapahtuisi, jos he eliminoisivat CO2:n ilmakehästä. Jos mitään, niin planeettamme tarvitsee enemmän hiilidioksidia eikä vähemmän tukemaan sademetsiä, ruokatuotteita ja aavikoiden sekä puolikuivien alueiden uudelleen vehreyttämistä.

Omaa asiantuntevuuttani varten tiedemiehenä minut tunnetaan nimellä ”the Health Ranger”, Amazon.comissa #1 parhaiten myyvän ”Food Forensics” -kirjan kirjoittaja sekä CWC Labsin tiedejohtaja ja perustaja, joka on kansainvälisesti akkreditoitu (ISO-17025) analyyttinen tiedelaboratorio ja joka on perehtynyt sekä orgaaniseen että epäorgaaniseen kemiaan. Olen Natural Science Journalin perustaja, joka on julkaissut tieteellisiä tuloksia sadoista kerätyistä vesinäytteistä ympäri Yhdysvaltoja ja tunnisti raskasmetallisaastumista (lyijyä, kuparia jne.), ja olen saanut kaksi Yhdysvaltojen patenttia tiedeinnovaatioista, jotka lukevat mukaansa ”Cesium Eliminatorin”, joka poistaa radionuklidit kehosta ydinonnettomuuden jälkeen. Vielä tärkeämpää, toisin kuin Bill Nye ja Neil DeGrasse Tyson, en ole ostettavissa harhaisen nykytilanteen kieroutuneisiin tiedeselostuksiin. Itsenäisenä ajattelijana olen todellinen tiedemies, toisin kuin ilmastonmuutoskultistit, jotka eivät ole paljoa muuta kuin tottelevaisia konformisteja (joka määritelmän mukaan on tieteen vastaista käyttäytymistä).

http://naturalnews.com/2017-05-09-carbon-dioxide-revealed-as-the-miracle-molecule-of-life-for-re-greening-the-planet.html

http://fourwinds10.com/siterun_data/environment/plants_and_animals/news.php?q=1494441328