KÄÄNNÖS: HATONN: TÄMÄ ON TOTUUDEN AIKA

LUOJA ATON/HATONN

31.1.2014

 

HUOMAUTUS:  Tämä viesti oli kohdennettu Kalifornian Tehachapissa olleelle Maaryhmälle, joka alkuun työskenteli tuottaakseen ensimmäiset Phoenix Journalit ja muita projekteja. Se on viesti kaikille Valotyöntekijöille! —PHB

HATONN

CONTACT, 2.5.1995, s. 14–15.

[Sunnuntaina, 30. heinäkuuta v. 1989, Dharma vastaanotti seuraavan viestin Hatonnilta. Lainaten:]

Hatonn tässä Loistokkaan Yhden Valossa. Salu, Dhama. Kuulen kysymykset, ja on aika sille, että me tuomme ne pinnalle ja puhumme niistä suoraan.

Et pysty ajattelemaan niitä, oppilas, sillä olen ”varannut linjasi”. Toivoni on, että jonain päivänä veljesi tekisivät listansa ja kysyisivät kysymyksensä suoraan. Suurin ongelma on se, että kun meillä on istunnot, nauhoja ei kirjata ja suuri osa tallenteista katoaa. Ette voi tehdä kaikkea, ja silti ketään muuta ei näytä olevan paikalla kirjaamaan. Iso osa henkilökohtaisesta lämmöstä ja todellisuudesta katoaa, kun ”tosiasiat” painetaan. Yritän kattaa joitain ajatuksianne ja katsotaan, jos onnistumme käsittelemään monia sillä tavoin.

Tulette näkemään elokuvan, joka liittyy Jim Jonesiin, ja näen teidän tulevan kipeiksi ja katson, kuinka mielenne syöksyy ajatuksesta toiseen mitaten sitä, kuinka te poikkeatte hänestä. Voi, hyvä pieni sisar, olen iloinen, että etsit, mutta voi että, vertailet pahuutta valon kanssa ja sinulla on täydellisyydet äärimmäisyyksissä.

Havaitsette aina ensimmäisenä asiana menevän pieleen sellaisen kohdalla, jolla on Valon lahja, että hänen egonsa astuu kuvaan. Hänellä oli aikeensa kohdallaan alussa, mutta hänen EGONSA piilotti hänen totuutensa häneltä itseltään. Hän lakkasi muistuttamasta seuraajiaan vaalia Jumalaa ja Luomakuntaa ja pyysi heitä antamaan kaiken hänelle, joka julisti nyt itsensä Jumalaksi. Lisäksi hän eli ihmismuodossa, jossa itse liha käyttäisi häntä. Hän pyysi näiltä antamaan kaiken, mutta kenelle? Itselleen! Ja kuten on asian laita niin monien hyvää tarkoittavien ”ryhmien” kohdalla, he eivät panosta mihinkään, mistä saisi takaisin—ikuinen elämä on etäinen, ja silti tuhansilla oli sisäinen rauha jopa siinä Helvetin paikassa, sillä heidän lahjansa tapahtui puhtaudessa. Vain Saatana aiheuttaa näitä rikoksia teitä kohtaan.

Näytän teille jotain hyvin ytimekkäästi. Kyllä, Sananda pyytää teiltä KAIKKEA. MITÄ SE TARKOITTAA? SE TARKOITTAA, ETTÄ HÄN PYYTÄÄ TEITÄ USKOMAAN TOTUUTEEN, SUUREMPAAN LÄHTEESEEN OMAN ITSENSÄ JA LUOMAKUNNAN ULKONA SEKÄ SISÄLLÄ, KAIKEN YLÄPUOLELLA.

Mistä te tiedätte, kun uskotte? Puhun teistä kuin kenestä teistä tahansa ihmismuodossa. Kun uskotte johonkin asiaan niin, että panostatte siihen kaikella, mitä teillä on, ja vailla odotusta ”saada mitään takaisin”, niin silloin voitte tietää uskovanne. SILLÄ JUMALA EI OTA ANTAMATTA TAKAISIN—KYMMENEN TAI SATA KERTAA VASTAAVALLA MÄÄRÄLLÄ. JUMALA EI MYÖSKÄÄN VELOITA TAI OTA TEILTÄ HÄNEN SANANSA TOTUUDESTA. TEITÄ ON PYYDETTY VALITSEMAAN VAPAAN TAHTONNE VAPAUDESSA. SE, MINKÄ KÄSITÄTTE JA SYSÄÄTTE TAKAISIN, ON ETTÄ VÄITÄTTE MEIDÄN UHKAAVAN TEITÄ KAMALILLA SEURAUKSILLA, MIKÄLI VALITSETTE MUUTA KUIN ”MEIDÄN” TIEMME! EI, VELI, MINÄ NÄEN TARINAN TOISEN PUOLEN—EI ”UHKAILUJA”, TOTUUTTA! EN KERRO TEILLE OLLA PELOISSANNE, SILLÄ NIIN SE TULEE TÄTEN OLEMAAN. KERRON TEILLE OLLA PELKÄÄMÄTTÄ, SILLÄ TE TIEDÄTTE, ETTÄ MINKÄ TEILLE KERRON, TULEE TAPAHTUMAAN, JA TEILLÄ ON MAHDOLLISUUS MUUTTAA SUUNTAANNE. Tämä on juurikin se syy, miksi teidän täytyy päättää, uskotteko vaiko ette usko Sanaan ja Jumalan ja Luomakunnan edustajiin. Mikään keskialue ei ole riittävä. Lisäksi on helppoja keinoja testata järjestelmää, oppilaat. Voimme jopa löytää pienimpään yksityiskohtaan asti, missä epäluottamus piilee. Se on joka tapauksessa opetus kaikille.

Dharma ja Oberli ovat antaneet kaiken, ja siltikin on enemmän pinnalla olevia epäilyksiä kuin kenelläkään teistä, ketkä tämän vastaanottavat. Koska tällä ei ole enää mitään tekemistä ”asioiden” kanssa. Jos heillä olisi enemmän ”asioita”, he yksinkertaisesti ratkaisisivat kaikki ongelmat teille kaikille, ja se olisi siinä! Ei, se vapauttaisi toiset kyvystä viedä asiat loppuun asti. Tietoiset lahjanne eivät tarkoita mitään, paitsi että olette hyvä henkilö pinnalta: mikä lepää sydämessänne lahjasta, jne.? Heillä on enemmän syytä olla epäuskoisia kuin kellään muulla, sillä heitä on testattu kaikin mahdollisin tavoin, itse kuoleman kautta. Tämä ei tarkoita, että he menevät sokeasti eteenpäin ja tekevät tyhmiä asioita; se tarkoittaa, että he ovat erittäin huolellisia ja puntaroivat täysin mitoin. Meidän täytyi tietää pelimerkkejä jaettaessa, että voisivatko he kävellä pois tästä olotilasta ja että mitä syitä ilmaantuisi sen mahdollisuuden keskellä, että menettäisivät joka ikisen huonekalun?

Kerron teille, mitä havaitsimme. Havaitsimme, että ainoa ongelma, joka Dharmalla on, on se, että kuinka hän voisi pakata tavaransa ja tulla evakuoiduksi sekä siltikin saada työmme tehtyä. Oberli on hermoissaan ja huolissaan siitä, ”kuinka” voitte pitää liiketoimistonne toimiassa muualta käsin? TEILLÄ ON KAUPUNKI RAKENNETTAVANANNE—MUISTATTEKO? SYSÄYKSENNE EI OLE RAKENTAA JOTAIN EPÄSELVÄÄ HENKISTÄ KESKUSTA MUUTAMALLE ”SELVIYTYMÄÄN” TAI VETELEHTIMÄÄN. TEILLÄ ON SATOJA HYVIN MAKSAVIA JA KAUNIITA PROJEKTEJA PYSTYTTÄÄ JA SAADA TOIMIMAAN. VOI KYLLÄ, TE KAIKKI JA KAIKKI MUUT HALUAVAT MUKAAN JA OLLA OSA SITÄ—SEN JÄLKEEN, KUN RAHAT OVAT SAATAVILLA JA EHDOTUKSET TÄYDELLISYYDESSÄ JA KIRJAT JÄRJESTYKSESSÄ SEKÄ SIHTEERIT PAIKOILLAAN, TEIDÄN EI TARVITSE TYÖSKENNELLÄ. MEIDÄN TÄYTYI KATSOA, MIKÄLI KUKAAN TÄSTÄ KAUPUNGISTA ASTUISI AUTTAMAAN, ETTÄ HE VOISIVAT JOPA HYÖTYÄ, JA TE OLETTE NÄHNEET, MITÄ ON TAPAHTUNUT. ”HE” EIVÄT EDES KEHTAA USKOA, SILLÄ HE PELKÄÄVÄT, ETTÄ JOKU MUU NAURAA HEILLE. VOI TEITÄ VÄHÄKATSEISIA.

Olemmeko pyytäneet ketään ”antamaan jotain”, tarkoitan, että todellakin ”antaa”? Vain itsenne—luottamuksenne Totuuteen. Ehkäpä olemme pyytäneet muutamaa postimerkkiä tilapäisesti, jotta postitukset voisivat jatkua. Jopa että uskon, että olemme pyytäneet täysinäistä kirjanpitoa jokaisesta esineestä, jotta saisitte ne takaisin. Jos varoja on pyydetty, olen melko varma, että yksikään seteli ei ole kulkenut pienemmän kuin 12–14 % luvatun koron kera. KUKA SEN LUPAA? JUMALA LUPAA SEN, VELJET.

NÄETTEKÖ? JOS ETTE KAIVA JOKAISTA SENTTIÄ ARVOTTOMISTA PANKEISTANNE JA ASETA NIITÄ PROJEKTEIHIN, TE ETTE USKO JUMALAN LUPAUKSEEN, EI ENEMPÄÄ–EIKÄ VÄHEMPÄÄ! JA SIINÄ LEPÄÄ SEN TOTUUS.

JUMALA EI EDES VAADI SEN KÄYTTÖÄ; HÄN VAATII, ETTÄ SYDÄN OSALLISTUU TAHTOEN.

Voi kyllä, olette tehneet äärimmäisen huonoja valintoja ennen; en välitä entisistä ajoistanne, sillä ne ovat mennyttä ja teidän tulisi olla oppineet opetuksenne. TE HAMSTRAATTE TULEVIA AIKOJA VARTEN, JOISTA ETTE TIEDÄ MITÄÄN! TE ELÄTTE KUOLEVAISESSA PELOSSA, VELJET, JA SE KULKEE NÄIN: TÄMÄ PAIKKA ON PAIKKA, JOSTA TULEE KESKUSTA—SE ON JO UNIVERSAALI KESKUS. ETTEKÖ NÄE VUORTEN ÄÄRIVIIVAA AURASSA JA ”NEONIN” VÄRISTÄ ÄÄRIVIIVAA? ANNAMME TEILLE NÄHTÄVÄKSENNE, ETTÄ VOITTE VAKUUTTAA UUDELLEEN EPÄILEVÄT MIELENNE. VEDÄMME VISUAALISEN JA KESKITETYN VALON TÄSTÄ MAMMUTTIMAISESTA KRISTALLISTA VAIN TEIDÄN VISUALISOITAVAKSENNE—ME TIEDÄMME, ETTÄ SE ON SIELLÄ. TE ETTE VAIKUTA PÄÄSEVÄN SIITÄ RATKAISUUN.

Olen pahoillani, veljet, tehtävä on liian tärkeä pitämään keskusta innottoman syötteen parissa tässä viimeisessä suuressa projektissa. Lisää ja lisää mukavuutta Totuuden uskoonne tulee, mutta emme enää leiki kanssanne kehottamalla—se on teidän valintanne, ja jos ette tule täydessä luottamuksessa, tulette julistamaan odotettua epäonnistumista ja näin ollen vahingoitatte ohjelmaa, TE USKOTTE PSYYKKISIIN UNIPAPEREIHINNE ENNEN KUIN ASETATTE USKONNE TOTUUTEEN JA JUMALAAN JA KYLLÄ VAIN—ME PUSKEMME MÄÄRÄAIKOJA VASTEN JA JOSKUS NIIDEN OHITSE, JOTTA ANTAISIMME TILAISUUDEN TARJOTA JA JAKAA HETKEN AIKAA. EMME HALUA TEIDÄN TEKEVÄN SITÄ, MINKÄ ”LUULETTE” MIELLYTTÄVÄN MEITÄ KORKEAMMISSA MAAILMOISSA—TEIDÄN TÄYTYY TULLA TÄYSINÄISEEN MUKAVUUTEEN JA MIELLYTTÄVYYTEEN SEN KANSSA, MINKÄ TE TEETTE TOTUUDESSA SISIMMÄSTÄ, JOSTA TULEE RAUHAN ARMO JA OSALLISTUMINEN. SEN JÄLKEEN, KUN PROJEKTIT OVAT KÄYNNISSÄ, SITÄ VARTEN VOIDAAN PALKATA DOLLAREILLA PYÖRITTÄMÄÄN NIITÄ—KESKUKSEMME TÄYTYY OLLA OMISTETUSSA TOTUUDESSA—EI JOSSITTELUITA TAI MUTTIA! JUMALA ON HELLITTÄMÄTÖN, YSTÄVÄNI, HELLITTÄMÄTÖN.

ENSIN MEIDÄN TÄYTYI TAKOA JA TESTATA; POMMITTAA HYVILLÄ JA HUONOILLA UUTISILLA PALAUTTEENA KIRJOITUKSILLE—DHARMAN TÄYTYI LÄPÄISTÄ TESTIT, JOITA KUKAAN TEISTÄ EI VOISI KUVITELLA, SILLÄ HÄNEN TÄYTYI ERISTÄÄ HÄNEN HALUAMANSA SYÖTE JA ”MUUTTAMINEN” MEIDÄN SIGNAALEISTAMME. HÄNEN ON TÄYTYNYT OLLA LOPULTA HALUKAS ASETTAMAAN ITSENSÄ TIETOISESTI KIRJAIMELLISEN MURHAAVAN LUODIN ETEEN JA SEISOA KAIKEN SEN EDESSÄ, MITÄ ME ANNAMME HÄNELLE TALLENNETTAVAKSI. TÄMÄ MAAILMA ON OLLUT VALHEEN UHRI, SILLÄ SE OLI OPPIMISENNE JA KASVUN PAIKKA SIELUNA LÄPI IKUISEN POLUN. KUN TOTUUS TULEE ESIIN, SANAN TUOJAT TULEVAT OLEMAAN KOHTEENA. HÄNET ON TUOTU KUOLEMAN KAUTTA JA JÄLLEEN TAKAISIN, ETTÄ HÄNEN EI TARVITSE PELÄTÄ PROSESSIA. JOS TÄMÄ ASIA EI KOSKETA TEITÄ, TE ETTE YMMÄRRÄ SANOJENI TOTUUTTA. SE ON TOTUUDEN SANA, JOKA ANTAA TEILLE VAPAUDEN. SE ON MYÖS KUOLEMAN JA HULLUUDEN LÄHDE KIRJUREILLE.

Selitänpä teille asian; te pohditte keinoa suojella näitä kirjureita—kuinka? Aiotte ottaa pyssynne ja seisoa etupihan nurmikolla—minkä etupihan? Teidän olisi parempi ensin nähdä, kuinka säilyttää tontti, jotta Sana voisi jatkaa kulkemista eteenpäin. TE ETTE YMMÄRRÄ, ETTÄ MELKEIN KAIKKI OVAT VETÄYTYNEET POIS POMMITTAMASTA SISAR THEDRAA—VALMISTAUTUKAA; HETKI, JOLLOIN PROJEKTIT ALKAVAT TODELLISUUDESSA, YLITSENNE TALLOTAAN. JOKA TAPAUKSESSA LUKUMÄÄRIEN MYÖTÄ TURVALLISUUS KASVAA. TÄTEN ASETAN KAIKILLE TIEDONANNON: ME TIEDÄMME, KETKÄ JOUKOSSANNE TÄSSÄ PAIKASSA JA MUUALLA OVAT VIHOLLISEMME TYÖKALUJA, VAIKKAKIN ETTE TUNNISTAISI SITÄ. ASETAMME TÄMÄN TIEDONANNON NOILLE PIILOSSA OLEVILLE ”OSILLE”. SAATANA ANTAA SOKEUDEN, JONKALAISTA ETTE OLE KOSKAAN TODISTANEET—HÄMMENNYS JA TOTAALINEN JA NÄENNÄINEN VÄÄRINYMMÄRRYS. KORVAAVAT JOUKOT TULEVAT YKSI KERRALLAAN, KUNNES TIEDONANTO ON ANNETTU; JOS LUULETTE MENEVÄNNE MUUALLE SUUNNITELMISTANNE OLLA TÄSSÄ PAIKASSA JA ITSE ASIASSA TÄSSÄ PAIKASSA JA AJATTELETTE LÄHTEVÄNNE POIS—KATSOKAA VAROVAISESTI, RAKKAAT, TEITÄ ON KOSKETETTU TAI JOKU JOUKOSSANNE, JOLLA ON SUURI VOIMA, ON KOSKETETTU. NÄEMME JOITAIN JA TARJOAMME TILAISUUDEN MUUTTUA JA ILOITA SIITÄ; SUURIMMAKSI OSAKSI MEIDÄN TÄYTYY PÄÄSTÄÄ JA SALLIA HEIDÄN KULKEA TIETÄÄN. SE ON MELKEIN AINA YLITSE RAHAN JA TURVALLISUUDEN, YSTÄVÄT, SILLÄ SE ON KAIKKEIN ARVOSTETUIN TYÖKALU. EI OLE NIIN VAIKEAA ANTAA, JOS TEILLÄ EI OLE MITÄÄN. ON HYVIN VAIKEAA PIILESKELLÄ TOTUUDELTA JA PITÄÄ ITSELLÄÄN JUURI TARPEEKSI HUIJATAKSENNE IHMISTOVERIANNE—TE SEISOTTE ALASTOMANA JUMALAN KATSEESSA, JA PIILOTTELEMINEN EI TEE MITÄÄN MUUTA KUIN ITSENSÄ PETTÄMISTÄ. SELVENSINKÖ SELITYSTÄNI OLLENKAAN? DHARMA KYSYY TÄSTÄ AINA UUDELLEEN JA UUDELLEEN. PYYTÄISIN JOKAISTA TEISTÄ ANTAMAAN HÄNELLE SELITYKSEN, KUINKA TE YMMÄRRÄTTE SEN, JONKA JUURI YRITIN SELITTÄÄ.

JOS TE TODELLA USKOTTE LUOMAKUNTAAN JA JUMALAAN, NIIN TEILLÄ EI OLE ONGELMIA MINKÄÄN TAI KENENKÄÄN KANSSA, SILLÄ TEILLÄ ON TOTAALINEN ”SE TULEE OLEMAAN TÄYDELLISYYS” -VARMUUS; TE ETTE VOI POIMIA JA VALITA, MITÄ USKOTTE—SE ON TOTUUS TAI SE ON VALHE. EI VÄLIMITTOJA; PUHUN TOTAALISESTA, VELJET. TE HALUATTE TUOMITA TOTAALISTA TOTUUTTA KIELEN VALHEILLA JA TIETOISELLA HARKITSEMATTOMUUDELLA—PUHUN JUMALAN JA LUOMAKUNNAN TOTUUDESTA ENKÄ TEIDÄN HÖLMÖISTÄ TIETOISISTA KÄSITTEISTÄNNE. TE TUOMITSETTE PALJON SIITÄ, MITÄ ME TUOMME JA JOKA ON TÄYSIN LAILLISTA OMASSA MAANNE MUODOSSA, JA TE ETTE VAIVAUDU TUTKIMAAN JA YMMÄRTÄMÄÄN SITÄ; MUTTA TE TARRAUDUTTE JOHONKIN TYPERÄÄN KÄSITTEESEEN, JONKA JOKU MUU KERTOI TEILLE USKOA JA ILMAN, ETTÄ POHTISITTE SITÄ SEN KOOMMIN. EIKÖ TÄMÄN JÄRKEILYN KANSSA OLE JOTAIN VIALLA?

Katsokaa tarkkaan, miksi te olette täällä ja tässä tietyssä paikassa. Jos avustaminen ei ole ylimpänä haluissanne, meidän työmme, niin miksi vaivaudutte olemaan täällä? Se on kunnia ylitse melkein kaiken muun, minkä voin visualisoida, olla sallittu tähän ryhmään. Te ette ymmärrä, ystävät: ylitse kaiken muun! Mitä on tulossa tämän paikan kautta ja tähän paikkaan, on ylitse kaiken, mitä voitte kuvitella. Mutta—yhdellekään joukostani ei sallita nähdä ”näytöstä” ensin ja sen jälkeen tehdä päätöstä. Se teillä oli jo, ja te reputitte. Olkoon se niin ja Selah. Te pelkäätte vieläkin sitä, että teistä tehdään typeryksiä—joten onko mitään uutta? Ettekö ole koskaan tunteneet itseänne typerykseksi? Kuinka isoksi typerykseksi luulette itsenne tuntevanne sen jälkeen, kun olette vetäneet pois apunne ja muuttaneet pois, ja loistokas alukseni lepää TÄMÄN PAIKAN vieressä? KUINKA ISO TYPERYS? VOI, TE YRITÄTTE ”TOIMIA VIISAUDESSA”! TEIDÄN OLISI PAREMPI MÄÄRITELLÄ VIISAUS, SILLÄ MITÄ SUURIN OSA KUTSUU ”VIISAUDEKSI”, ON SELVÄÄ ”PELKOA”. LISÄKSI, ONKO SE NIIN PAHAA NAURAA OMALLE TYPERYYDELLENNE—MITÄ MUUTA HYÖTYÄ SIITÄ ON? VAI AIOTTEKO KÄVELLÄ TÄSTÄ KOKO ONNETTOMASTA PAIKASTA ILMAN, ETTETTE KOSKAAN ASTU ULOS JA OTA OIKEAA RISKIÄ TAI TIEDÄ OMISTAUTUMISEN JÄNNITYSTÄ? ONKO SE VAIN MUUTAMAN ”ASIAN” TURVALLISUUS, JOKA TEIDÄN TÄYTYY PIAN MENETTÄÄ—PIENI PALANEN TURVALLISUUTTA, JOLLA EI OLE TURVALLISUUTTA OLLENKAAN, JOHON TARRAUDUTTE? VOI, VOISIKO SE OLLA, ETTÄ TE KAIKKI VOISITTE ASTUA ULOS JA ELÄÄ VAIN HIEMAN—TODELLAKIN ELÄÄ, SILLÄ TILAISUUS OLLA YLITSE MASSOJEN JA JOHTAMASSA TIETÄ ON NIIN LYHYT JA NIIN IHMEELLINEN. KÄVELLÄ TOTUUDESSA KOLMENNEN ULOTTUVUUDEN PLANEETOILLA ON ASKEL YLITSE KÄSITYSKYVYNNE, SILLÄ SE ON TODELLINEN KÄVELY LOISTOSSA. KÄVELEMINEN TIETÄMYKSESSÄ JA MUISTAMISESSA ON YLITSE AISTIENNE, JA TEILLE ANNETAAN SE, JOS TE VAIN OTATTE SEN. AH, KAIKKI MUUT IHMEELLISET ASIAT OVAT VAIN HÖTTÖÄ KAKUN PÄÄLLÄ. TEILLE ANNETAAN ENSIMMÄISEN VALINTA KIELTÄYTYÄ MILJARDIEN JOUKOSTA PAIKASSANNE, JA EI, TEILLE EI ANNETA ENEMMÄN KUIN TÄMÄ, JOSTA VALITA. OLKOON SE NIIN JA AMEN—NÄILLE SANOILLE MENEE JUMALAN JA LUOMAKUNNAN SINETTI. KUINKA SE TULEE OLEMAAN? ME EMME PYYDÄ TEITÄ ”ANTAMAAN”—ME PYYDÄMME TEITÄ ”VASTAANOTTAMAAN”, JA JOTKUT TEISTÄ EIVÄT KYKENE JÄTTÄMÄÄN MERKITYKSETTÖMIÄ ”ASIOITAAN” VASTAANOTTAAKSEEN. TEIDÄN TÄYTYY TYHJENTÄÄ KUPPI, ENNEN KUIN VOITTE TÄYTTÄÄ SEN. OLKOON SE NIIN.

Jim Jones? Saatana inkarnoituneena. Hän ei ollut alkuun sellainen. Olkaa te kaikki varovaisia. Te ETTE OLE KOSKAAN TURVASSA SILTÄ! KOSKAAN! Peittäkää itsenne Totuudella ja Valolla ja kuunnelkaa, kuunnelkaa, kuunnelkaa niitä nykäisyjä, jotka pureutuvat teihin, lihallisesta luonteesta olevat. Pitäkää demonit ulkona—älkää leikkikö niiden kanssa. Jos tarraudutte ”omaisuuteenne” nyt, niin kuinka te pärjäätte, kun teillä todella on yltäkylläisyyttä—ja tämän ryhmän on kohtalo saada massiivisia määriä. Jos te ette aseta vartioitanne nyt, te putoatte ja valon temppeli putoaa kanssanne. Ei, sitä ei tulla sallimaan. Te, joilla tulee olemaa n kontrolli: tietäkää se juuri nyt ja toimikaa sen mukaisesti. Jos odotatte yltäkylläisyyttä, jotta teillä voisi olla valtaa ja arvostusta, menkää pois nyt, sillä niin ei tule tapahtumaan. Nauttikaa yltäkylläisyydestä oikealla tavalla, kyllä—käyttäkää sitä väärin, niin teidät poistetaan. JUMALA ON TAIPUMATON TOTUUDESSA!

VALHEITA EI TULLA ENÄÄ ESITTÄMÄÄN. TÄMÄ ON TOTUUDEN JA LOISTOKKUUTEEN SYNTYMISEN AIKA. TÄMÄ ON LOPPU, YSTÄVÄNI, YMPYRÄN SULKEUTUMISEN AIKA—TEILLÄ ON JÄLJELLÄ NOIN PUOLITOISTA TUUMAA ENNEN LUKKOON SULKEUTUMISTA—MUTTA MIKÄ LOISTOKAS PUOLITOISTA TUUMAA! VOITTE SAADA SEN HENKILÖKOHTAISESTI, HALUATTE SEN JOKA TAPAUKSESSA. VAIHTOEHTO? OLETTE LUKENEET ENNUSTUKSISTA! TEIDÄN VALINTANNE! TEIDÄN VALINTANNE!

JOS TUNNETTE OLEVANNE POIMITTUJA YKSILÖITÄ JA HÄTYYTELTYJÄ—HYVÄ! TEITÄ ON SIELLÄ MONIA JA MONIA, JA JOS TE YKSILÖITTE ITSENNE VIESTEISTÄ—OLKOON SE NIIN. SE TARKOITTAA, ETTÄ EHKÄPÄ SILMÄNNE JA KORVANNE OVAT AVAUTUMASSA. MITÄ SURKEAMMAKSI ITSENNE TUNNETTE JA KOHDISTETUKSI YKSITTÄISESSÄ TAPAUKSESSA, NIIN EHKÄPÄ TE KATSOTTE, ETTÄ USEAMMAT VASTAANOTTAVAT SANAT, JOTTA VOITTE EHKÄPÄ LÖYTÄÄ TUHKIMON, KENELLE KENKÄ SOPII. EHKÄPÄ OLETTE JOHDIN TOISELLE, JA ”VIESTIKAPULAN EI TULISI JÄÄDÄ TEILLE”! POHTIKAA SITÄ! TEILLE JOKAISELLE ON ANNETTU IHMEELLINEN LAHJA NIMELTÄÄN AJATTELEVA MIELI—YRITTÄKÄÄ KÄYTTÄÄ SITÄ TÄYSIN; SE ON JOTAIN, MITÄ YKSIKÄÄN TEISTÄ EI OLE TEHNYT. 10 % OVAT OMIA ESITYKSIÄNNE. VOI ETTÄ, LIIAN KORKEA ENNUSTUS, YSTÄVÄT—KOKEILLAAN 1–2 % EHKÄPÄ. MITEN SURULLISTA HAASKAUSTA! OLKOON SE NIIN. ARVELISIN SEN OLEVAN ENEMMÄN 1/4-OSASTA 1/2-OSAAN PROSENTTIA; JÄRKYTTÄVÄÄ, EIKÖ OLEKIN? OLETTE TAHTOEN LUOVUTTANEET 99,75 % SUURIMMASTA VAHVUUDESTANNE—AINOASTA TODELLISESTA VAHVUUDESTA, JOKA TEILLÄ ON! TEIDÄN ON ANNETTU TOIMIA ANDROIDEINA, ETTEKÄ EDES NÄE SITÄ. OLETTE TÄYSIN KONTROLLOITUJA ETTEKÄ NÄE—TOTAALISEN KONTROLLIN ALLA!

Päivästä päivään, Dharma, päivästä päivään sinun täytyy kävellä. Pidä suuntasi vakaana, sillä olet hyväksynyt tehtäväsi, ja nyt tiedät siitä. Yksi päivä kerrallaan—mutta voi, kuinka siunattu olet! Kuinka vaalittu ja siunattu olet! Älä vetäydy johonkin menneeseen kokemukseen, jonka miellät hyväksi tai pahaksi. On olemassa vain ”nyt”, oppilas, vain ”nyt”. Päästä kaikki muu, sillä tässä hetkessä me teemme työmme ja teemme sen hyvin ja ilahduttavasti Isälle; mistään muusta ei tarvitse huolehtia. Se, mitä ihminen ajattelee siitä, on täysin epäolennaista. Olkoon rauha sinun. Sinulla ei ole tekosyitä tarjota, eikä sinun tarvitse ”selittää” tai tulkita. Sinun on vain kirjoittaa sanat. Ei enempää eikä vähempää. Aho! Jokainen havaitsee oman tarkoituksensa. Oberli on tiimikaverisi, ja yhdessä teillä on melkoinen ryhmä yhdistyneenä; tiesi käy helpommaksi, sillä esteesi ovat melkein suoritettu ennakkoharjoituksessa. En näe enempää vihaa tai kapinaa valaistuneessa sisimmässäsi; kykenet antamaan oikealle työlle nyt.

Joukkuepelaajanne tulevat Totuuteen ja ymmärrykseen nyt nopeasti; te miellätte, ettette tee niin—voi kyllä, kyllä te teette! KYLLÄ TE TEETTE! EN VÄLITÄ HITUSTAKAAN SIITÄ, MITÄ HUULENNE JA TIETOINEN AIVONNE SANOVAT! EN HITUSTAKAAN—SILLÄ NÄEN TÄYSINÄISYYDEN SISIMMÄSSÄ, JOKA MYÖS ESTÄÄ TOTUUDEN PIILOTTAMISENNE MINULTA. RAKKAUTENI JA ARVOSTUKSENI TEILLE ON VAILLA REUNOJA—VAILLA RAJOJA. OLEN NÖYRÄ PALVELUKSESSANNE, SILLÄ PAIKASSANNE ON NIIN VAIKEAA—NIIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN VAIKEAA. TIEDÄN, SILLÄ OLEN KOKENUT, MISSÄ TOTUUS ON PIILOTETTU TEILTÄ JA TEIDÄN TÄYTYY ETSIÄ, KUNNES LÖYDÄTTE SEN. NO, TE OLETTE LÖYTÄNEET SEN. MITÄ ME NYT TEEMME SEN KANSSA? AH NIIN! JA OLKOON SE NIIN — AMEN.

Lähdetään, Dharma, olet huojuva ja niin väsynyt. Yömme ovat pitkiä työssä tietoisuutesi ulottuvuuden ulkopuolella, mutta on niin paljon tehtävää ja vähän ”aikaa”, jossa tehdä se. Sinun täytyy tulla ymmärrykseen, että fyysistä kulkuneuvoasi täytyy hoitaa ja kommunikaatiota tietoisen ja alitajuisen välillä täytyy helpottaa. SE TARKOITTAA TIETOISTA PYRKIMYSTÄ JA VAADITTUA AIKAMÄÄRÄÄ.

PYSYKÄÄ KANSSANI LUOTTAMUKSESSA HIEMAN PIDEMPÄÄN, OPPILAAT, DOKUMENTAATIO JA USKOTTAVUUS OVAT MATKALLAAN. TEIDÄN EI TARVITSE SEISTÄ YKSIN ENÄÄ KAUAN, SILLÄ PIAN AVUN AIKA ON SOPIVUUDESSA, JA SEN JÄLKEEN NÄEMME, KUKA NAURAA JA SÄTTII TEITÄ. SE ON HYVIN SIELUJENNE KANSSA, RAKKAAT, SE ON HYVIN SIELUJENNE KANSSA, JA KUN SE ON NIIN, NIIN MILLÄÄN MUULLA EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ!

SALU, SALU, SALU.

VALON HATONN

[Lainauksen loppu]

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/valley_of_radiance/part_10_this_is_the_time_of_truth/news.php?q=f604f57a2f495410397d8ff727938d0f

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1376138612