KÄÄNNÖS: HATONN: PLEIJADILAISET JUUREMME JA VIISAUDEN ROOLI

LUOJA ATON/HATONN

27.6.2014

 

3.4.1996 #1 HATONN

KYTKÖKSET PLEIJADEILLE

Haluan puhua itsestäni hetken aikaa, koska ajattelen, että suurin osa teistä on unohtanut joitain varhaisista opetuksista liittyen kotimaihin ja vierailijoihin noista kotimaista. Te heimostani olevat tulette Pleijadien tähtikuvion kautta olevaa reittiä pitkin. Näin ollen ymmärtäkää nyt, että tuo paikka on ”kaksosenne” siinä, että se on lähde, resurssi ja joka tulee olemaan jälleen elämänlankanne. Ei, KAIKKI EIVÄT tule sieltä tai MENE sinne. Ei, en ole sellaisenaan pleijadilainen, mutta suurin osa matkaajista, joiden kanssa oleskelen, OVAT pleijadilaisia. Ehdotan, että katsotte neuvoa joistain varhaisista Journaleista. En ole vielä valmis käsittelemään epä-Valaistuneita rotuja tai heimoja, joilla on Kosminen alkuperä.

Muinaisesta Kreikasta on tullut runo, joka voisi olla mielenkiintoinen jaettavaksi jälleen kanssanne – jotta osaisitte paikantaa itsenne katsoessanne TAIVAALLE:

”Yötaivas on täynnä ihmeitä,

Siellä on iltatähti,

Hesperus, tähdistä kaunein,

Afroditen valtaistuimen jakaja,

Jonka rakastavaiset tuntevat hyvin,

Seitsemän tähden joukkio, Pleijadit.

He ovat niin sanotusti taivaan nymfit.

Kuin kyyhkyset, Pleijadit tuovat

Zeukselle ambrosiaa, mutta samaan aikaan

He ovat kaunis Jumalatar… Titaani Atlaksen

Tyttäriä ja Jumalien puolisoja.”

Jos etsitte taivailta merkkejä ja signaaleja maan ulkopuolisista sivilisaatioista, etsikää tarkkaan Pleijadeilta, lukijat.

Löydätte Pleijadit juuri nyt taivaan järjestyksen syklissä myöhäisillan aikana, ja sitten se, joka vaikuttaa olevan juuri tähtikuvion alapuolella, tulee olemaan KIRKKAIN ”Valo” taivaissa. Se, lukijat, on MINUN ALUKSENI. En välitä siitä, minkä TÄHTITIETEILIJÄT KERTOVAT TEILLE SEN OLEVAN, SE ON MINUN ALUKSENI, PHOENIX! Vilkutamme sateenkaarivaloja nyt säännöllisemmin tunnistusta varten, mutta emme niin tasaisesti kuin muut alukset ympäri näkökenttäänne. Ja EI, en välitä, mikäli uskotte minua tai ette. ”Uskomuksenne” tietämättömyydessä ja minun totuuteni TIETÄMISESSÄ ovat kaksi varsin eriävää käsitystä TOSIASIASSA.

Tämä näennäisen ”pieni” tähtien rykelmä, hyvin tunnettu ja vaikkakin se on parhaiten nähtävissä ääreisnäöllä, on itse asiassa hyvin iso ja HYVIN KIRKAS. Onko se liian kaukana vai liian lähellä – kummin päin? Ei kumminkaan, se on täsmälleen TÄYDELLINEN sijainniltaan. Te olette yksinkertaisesti rajoittuneita visuaalisilla rajoituksilla siinä, että Pleijadeilla on sen tyyppinen valo, joka näkyy parhaiten fyysisen silmän sauvasolujen kautta eikä sen tappisolujen kautta. Sille ilmiölle on hyvä SYY, mutta se on toista päivää varten ja toinen opetus ”näkökyvystä”.

Tämä ”pieni” rykelmä ”joitakin” on tunnistettu kautta historian, ja ne ovat kaikkien alkuperäisten heimojen myyteissä. Nämä tunnetaan nimillä ”Seitsemän Sisarta”, ”Zeuksen Tyttäret”, ”Poseidonin seitsemän nymfiä” ja liittyvät ”doorilaiseen” naiseen. ”Zeuksen tyttärinä” heidän nimensä ovat Maia, Elektra, Kelaino, Taygete, Asterope, Merope ja Alkyone. Kreikkalaisten jumalten äitien uskotaan olevan muutettu tähdiksi Zeuksen toimesta, jotta he voisivat olla turvassa Orionilta, joka jahtasi heitä useiden vuosien ajan. Muita näin laajalti ylistettyjä tähtiä ei ole; niiden kauneudesta ja ylväydestä puhutaan kaikkien kulttuureiden kirjallisuudessa, menneissä ja tämänhetkisissä.

Pleijadit olivat ENSIMMÄISTEN tähtien joukossa, jotka mainittiin tähtitiedekirjallisuudessa ja jotka ilmestyivät kiinalaisissa vuosikirjoissa vuonna 2357 eKr.

 

ALUT

Sapfo, Euripides ja Homeros viittasivat Pleijadeihin kirjoituksissaan. Myöhemmin teoksessa The Rubaiyat, jonka oli kirjoittanut runoilija-tähtitieteilijä Omar Khayyam vuonna 1123, heihin viitattiin nimellä ”Synnyttäjät”, kuten ”kaikkien asioiden aloittajat”; toisaalla puolen maailman matkan päässä muinainen perulainen legenda tunnisti Pleijadit yksilöllisesti ”ihmisen kohtalon välittäjinä”. Kiinassa heitä palvottiin nuorten naisten toimesta ”Teollisuuden Seitsemänä Sisarena”, ja muinaisina aikoina heidät tunnettiin nimellä ”Mol” ja ”Or Gangin” tähtikuviona. Manly P. Hall väitti teoksessa The Secret Teachings of All Ages, että ”Pyhät Pleijadit” olivat kuuluisia vapaamuurariudessa ”Pyhän Portaan yläosan Seitsemänä Tähtenä.” ”Seitsemänä Sisarena” he ovat tuttuja suurimmalle osalle, ja ”Seitsemänä Tähtenä” ne ovat yksi harvoista tähtikuvioista, jotka ovat mainittu Raamatussa. Ja voi pojat, tekeekö se kasaarista helvetillisen vihaisen, ja he eivät siedä sitä yhtään enempää!

Saksalainen tähtitieteilijä Bessel mainitsi, että Pleijadit ovat kirjaimellisesti rykelmä aurinkoja, jotka ajelehtivat yhdessä yhteen suuntaan ja joita johtaa seitsemästä kirkkain, Alcyone, johon varhaiset arabit viittasivat nimillä Al Jauzah tai Al Wasat. Nyt viittaisin henkilökohtaisesti: minut, Hatonn (Aton), tunnetaan myös joidenkin keskuudessa Alcyonena, mutta useammin Muinaisten maiden piireissä minuun viitataan usein nimellä El Wasat. Luulen, että voitte kainosti muistaa tuon toisella termillä, joka foneettisesti tavutetaan Al-What-is-that (Whatzat?). Al-sanasta tuli paremmin tunnistettu kuin El, koska se viittaa ”vanhempaan”.

En vihjaa, että teidän tulisi juosta paikalliselle vuorenhuipulle ja tehdä itsestänne pellejä. Ensinnäkin tähtijärjestelmä ei ole tehty auringoista, vaikkakin niitä voisi väittää ja kunnioittaa ATONIN, YHDEN VALON, POIKINA. Nyt saatatte voida ymmärtää nimen ”Hatonn” ehkäpä hieman helpommin. Edelleen, jos Duggah kertoi teille muuta, niin muistakaa jotain: minulla on paljon pidempi historia kuin Duggahilla Orionin tähtikuviosta ja välillä olevista väärin nimetyistä tarkastuspistepaikoista. Ulotun pidemmälle kuin vanhat kaverit, Ramtha tai Bashar (tarkoittaen ”komentajaa” tai ”viestintuojaa”) Assasseniasta. Tylsää tai ei, sillä ei ole väliä minulle, sillä TOTUUS seisoo loputtomasti – ja näin ollen minäkin. Nyt, hyvät ystävät ja lukijat, täytyy huomioida, että Alcyone loistaa sen sisartähtiin nähden kahdeksankymmentäkolme kertaa Siriuksen kirkkauden verran ja että sen kirkkaus on tuhat kertaa suurempi kuin Aurinkonne.

HÄRÄN tähtikuviossa sijaitseva Pleijadit näyttää olevan kuin pieni kopio Otavan tähtikuviosta, ja se nimetään usein väärin Pikku-Otavaksi. Ne ovat noin 599 valovuoden päässä Maasta, kuten on laskettu kuolevaisten toimesta, joilla ei ole käsitystä siitä, mistä he puhuvat. Pleijadien tähdet ovat tiivistyneet lähemmäs toisiaan kuin mitä tavallisessa avaruudessa, ja ne eivät ole keskiarvoltaan kauempana toisistaan kuin yhden valovuoden päässä.

Muhammed sanoi kerran: ”Kun nämä tähdet nousevat, kaikki vahinko nousee Maasta.” No, hyvät kaverukset, olemme valmiita NOUSEMAAN. Phoenix valmistautuu nousemaan. Ei, meillä ei ole mielenkiintoa ottaa Universuminne tai planeettanne ongelmalapsia mukaamme.

Miksi tämä kaukainen tähtiryhmä on ollut antiikin aikana paljon tärkeämpi kuin muut hallitsevat tähtirykelmät yötaivaalla? Niiden sijainnit taivaissa erinäisinä ratkaisevina aikoina halki kalenterivuoden eivät selitä täysin Pleijadeihin liittyvää ällistyttävää vaikutusta lukemattomissa menneissä ja nykyisissä kulttuureissa. Miksi historiantutkijat ovat viime aikoina löytäneet niin monia viittauksia Pleijadeihin historiallisissa ja uskonnollisissa teksteissä ympäri maailmaa, jotka ovat samansuuntaisia vaikutukseltaan verrattuna perusteelliseen viittaukseen, joka on Koraanissa, Islamin pyhässä kirjassa? Koraani kertoo Najmista, jota pidetään seitsemän tähden rykelmänä nimeltään Pleijadit, josta henki tuli puhumaan profeetta Muhammedin kanssa. Yllättäen lähde osoittaa, että henki (tai enkeli Gabriel [Elder Garbi]) tuli noista seitsemästä tähdestä kertomaan Muhammedille laeista, joita muslimien tuli noudattaa ja joiden mukaan elää. Ja tämä on todellakin niin! Piditte siitä tai ette, Esu Jmmanuel (olento, jonka Tarsuksen Saul nimesi ”Jeesukseksi”) ON GABRIELIN POIKA. Pääsiäisen aikaan on hyvä idea tajuta tämä TOSIASIA.

Toinen mielenkiintoinen asia teille hyville lukijoille ”yhdistää pisteet pisteeseen” tässä pähkinässä on ymmärtää, että tähtitieteilijät viittaavat sellaiseen kuin Pleijadien rykelmä suhteessa Hyadien samaan rykelmätyyppiin. Syttyvätkö valot jo hieman? Kuinka lausuisitte foneettisesti sanan ”Hyades (eng.)”? Ahaa, alamme päästä jo hiemaan ”alusta kiinni”, emmekös vain? EN ole kiinnostunut Orionista sellaisenaan, mutta luulen, että teidän hyvien lukijoiden olisi parasta katsoa Hyadien tähtikuviota joitain mielenkiintoisia tietoviittauksia varten.

Kiinnitättehän huomiota, sillä tämä on tärkeää. Liike taivaan halki voi vahvistaa, että nimettyihin tähtiin jokaisessa ryhmässä on liitetty fyysisesti jonkin tyyppinen ”painovoima” tai järjestelmä, joka saa ne liikkumaan yhdessä avaruuden halki. Rykelmät, kuten Hyadit ja Pleijadit, jotka sisältävät tähtiä alle 100:sta useaan sataan tähteen, löydetään yleensä Linnunradan sisältä tai sen läheltä; täten niitä kutsutaan galaktisiksi rykelmiksi tai joskus AVOIMIKSI RYKELMIKSI, koska niiden tähtien tiheys on matala (vain muutama tähti per kuutiovalovuosi). Oletetaan, että näillä järjestelmillä täytyy olla yhteinen alkuperä ja täten vastaavat iät ja koostumukset. Ja niin tapahtui Jumalan järjestelmässä, että kummallisia asioita nousi esiin!

Haluaisin siirtyä eteenpäin tästä kärjistetystä opetuksesta astronomiassa, mutta haluaisin teidän tekevän muutaman hyvin tärkeän KYTKÖKSEN. Yritimme tarjota tätä tietoa ”Pleiades Connection” -sarjassamme, joka on nyt asetettu pannaan, mutta voimme saada samat opetukset ulos, jos (d)harman sormille annetaan tarpeeksi aikaa tehdä tehtävä ja tarjota kaaviot, joissa on pienet ja tarkkanäköiset otsikot Etelä-Afrikan Tom Astleyn tekemänä. ASIAN YDIN on muistaa, että kaikki asiat ovat yksinkertaisesti VALOA. VALO on kaiken LUOMAKUNNAN JUMALA, ja tuosta JUMALAN AJATUKSESTA, TOTAALISESSA TYYNEYDESSÄ, TULEE IHMISEN ILMENTYMÄ JA KAIKKI ”ASIAT”. VIISAUS ON SUURIN KAIKISTA MIELEN HEIJASTUMISTA, JOISSA VALO ON MIELI JA NÄIN OLLEN ON JUMALA.

Viisaus on valo, ja missä valo välähtää, siellä pimeys ja tietämättömyys katoavat. Tietämättömyys on oleellinen pimeys, joka voidaan voittaa vain viisauden valolla.

Viisaus on hengen olemassaolon merkki, ja se verhoaa itsensä totuuden, tasapainon, tietämyksen, kauneuden, harmonian ja rauhan ominaisuuksiin.

Viisaus on myös ihmisen merkki, joka on tunnistanut henkensä olemassaolon ja työskentelee sen kanssa Luomakunnan lakien mukaan, sillä viisaus ja henki ovat kaksi tekijää, jotka reagoivat yhtenä, paljon samalla tavalla kuin Aurinko ja auringonvalo…molemmat antavat lämpöä ja valoa.

Semjase.

Ja Little Crow: Waksape” (viisaus).

”Se, mitä me haemme, me olemme jo. Sitä, mitä me etsimme, me omistamme jo. Mistä me haluaisimme ottaa selvää, sen jo tiedämme.”

Ei, otin vapauksia, sillä hän ei otsikoinut tätä puhumista ”Viisauden” kanssa otsikkona. Mutta se kertoo kaiken, eikö vain? Viisaus on KAIKKIEN ASIOIDEN TUNNISTAMINEN TASAPAINOSSA JA HARMONIASSA SEKÄ NIIDEN VÄLISET SUHTEET! Näin ollen viisaus on Valo, Valo on Jumala, ja joten silloin Jumala on Viisaus. Ympyrä ON loputon! Näin ollen jos TE haalitte VIISAUTTA – tulette haalimaan JUMALAA.

Katsotaan nyt lakotojen ”elämänpyörää” sen neljässä tärkeässä käsitteessä: Woksape (Viisaus), Wacantognaka (Anteliaisuus), Woohitika (Rohkeus) ja Wowacintanga (Mielenlujuus). Ystävät, se vaatii kaikkia neljää piirrettä saavuttaa kaikista tärkein tavoite: WOKSAPE (Viisaus). Se vaatii ensin ANTAMISTA ja UUDELLEENANTAMISTA Anteliaisuudessa, jotta voisitte erottaa egon kahmimisesta ja ahneista aikeista. Viisauden haaliminen vaatii mielenlujuutta, sillä tie tulee olemaan täynnä esteitä, ja näin ollen Woohitika (Rohkeus) on välttämätöntä, sillä pelkurimaiset putoavat matkan varrelle, ja heistä tulee Totuuden ja Jumalan vastaisen Saatanallisen hengen palvelijoita KAIKISSA muodoissa. Kun tapaatte Anti-Kristuksen MISSÄ TAHANSA muodossa, olette tavanneet vihollisenne, ja kun teistä tulee oma vihollisenne – ette voi olla JUMALASSA! Koska ”Saatana” ja ”Jumala” ovat kaksi tunnistettua englanninkielistä edustajaa olemassaolon vastakkaisille navoille, niin eikä ole parempi kysyä, että oletteko ”Anti-Saatana” vaiko ”Anti-Jumala”? Miksi kaikki ”antisemitismi” tai ”Anti-Jumala”? Miksi kaikki ”antisemitismi” ja ”anti-Kristus”? Satanismi toimii ”semitismin” verhon takana, joka ei ole edes kunnollinen sana. Mutta muistakaa, lukijat, että Saatana ei koskaan käytä TÄSMÄLLISTÄ termiä sen jälkeen, kun hän on saanut teidät sivuraiteille, ja se on aina SUURI MERKKI. Hämmennys kaikkeen liittyen on temppuilijan suuri vahvuus. ”Kristus” on yksinkertaisesti määritelmä, joka liittyy hyvyydessäolon tilaan. Se ei ole kunnollinen nimi!

Tämän takia Jumala on ilmaissut, että ”Olette joko kanssani tai minua vastaan.” Ei ole olemassa olevaa keskitietä, paitsi kuin kuolevaisen Ihmisen näkemyksessä. Olette joko liikkumassa KOHTI Jumalaa tai POIS Jumalasta – AINA. Pahuus on yksinkertaisesti termi, jota käytetään, kun ”liikehdinnän” suunta on POIS Jumalan luota. ”Suuntia” kuvataan VALONA TAI PIMEYTENÄ, VALKOISENA TAI MUSTANA, KAIKKENA VÄRINÄ TAI KAIKEN VÄRIN PUUTTEENA. On olemassa AINA ”syy” ja ”seuraus”. On olemassa aina sukupuolituksen kaksinaisuus, ja kun teille ilmestyy jotain sellaista kuin Hyadit ja Pleijadit, teidän olisi parasta katsoa niitä, sillä toinen edustaa Helvettiä ja toinen Taivasta. Mistä TE tulette ja minne olette MENOSSA? Minä edustan Jumalaa, joten te olette joko puolestani tai minua vastaan, ja te saatatte hyvin alkaa TIETÄMÄÄN vailla EPÄRÖINTIÄ, että jos olette minua vastaan – MINÄ OLEN TEITÄ VASTAAN YKSINKERTAISESSA TILANTEEN OLETUKSESSANNE. Älkää kertoko minulle, että ”aikeenne” ovat puhtaita, kun osoitatte minulle, että olette ”minua vastaan”. Ai, ette vain usko minua? Mitä sitten, teidän ei tarvitse uskoa MINUA toimiaksenne hyvyydessä rikollisten tai pahojen tekojen sijaan, jotka ovat tarkoituksella tuotu tuhoamaan minut ja puolellani olevat. Jos te toimitte tarkoituksella TUHOTAKSENNE JUMALAN tai sen, mikä ON JUMALAN (joka on SAMA ASIA), NIIN TEIDÄT TULLAAN TUHOAMAAN – OMAN KÄTENNE KAUTTA. PYYTÄKÄÄ KAIKESSA VILPITTÖMÄSSÄ TAHDOSSANNE SITÄ, MIKÄ ON JUMALAN, NIIN TULETTE VARMASTI VASTAANOTTAMAAN SEN, SILLÄ KUTSU VAATII VASTAUKSEN – KORKEIMMAN JA PARHAANNE MUKAAN JA HÄNEN TOTUUTENSA JA HYVYYTENSÄ TÄYTTYMISEN MUKAAN.

Tulenko minä esimerkiksi tuhoamaan viholliseni? Ei, osoitan tien niiden pyyntöjen kautta, jotka etsivät totuutta, löytämään sen tarpeellisen työkalun kuittaamaan vihollisen kyvyn vahingoittaa enempää. Näette esimerkin kautta, mitä tarkoitan, jos te vain pysytte tällä kanavalla. Jos hyppäätte alas 450-metriseltä jyrkänteeltä – varautukaa hyvin kovaan laskuun. On parasta saada TOTUUS puolellenne hyvän laskuvarjon ja muutaman HYVÄN enkelin suojan kera. Jos jyrkänne on vain 7 metriä korkea, saatatte hyvinkin saada hyvän kuolemanrajankokemuksen, mutta 450 metrissä laskeutuminen tulee varmasti antamaan teille mielenkiintoisen varmakuolemakokemuksen, jos jotkut hyvät ja lentävät enkelit eivät tule mukaan ja te unohdatte Jumala-laskuvarjonne. Jotkut paikallisista vihollisistanne eivät tule pitämään asemasta, josta te tulette nyt löytämään itsenne OMIEN TEKOJENNE täysinäisessä seuraamuksessa.

Teille, ketkä jatkavat pimeiden energioiden palvelemista, on annettu vuosien ajan tilaisuuksia kääntyä pois typerästä egotripistänne, mutta olette vain kasvattaneet hyökkäyksiänne. Hyvä on, sillä jälkipyykki tulee olemaan oma perikatonne! Kaikki maailman valheet yhdessä EIVÄT KORJAA TEITÄ. Kanssani oleville, jotka ovat maksaneet suuresti, annetaan ja näytetään TIE voittoon, te hyvät opettajani siinä, kuinka EI tule käyttäytyä, ja teidät tullaan jättämään täysin ULKOPUOLELLE. Te tuolla ”mustalla tiellä” tulette romahtamaan, veljet. Voin luvata teille sen verran: TE TULETTE ROMAHTAMAAN! Toimisiko Jumala tällä tavoin? EHDOTTOMASTI! Sillä jokaista ”syytä” varten on palautuva ”seuraamus”, ja syyn seuraus, jonka olette valinneet valmistaa, tulee antamaan teille varsin epämieluisan ”seuraamuksen”, kun sykli liikkuu sen loputtomaan toteutumiseen. Te olette kaikki olleet TARPEEKSI ”PAHOJA” HYVIN PITKÄN AIKAA – OIKEUDEN PYÖRÄN OSA LIIKKUU TAKAISIN JONKINASTEISEEN ”HYVÄÄN”, JA VALEHTELIJAT, HUIJARIT SEKÄ VARKAAT TULEVAT ROMAHTAMAAN! Pitäkää se sydämessänne yhtä varmasti kuin on olemassa Pleijadit ja Hyadit!

En tykkää edes yhdistää Hyadeja siihen, että ne olisivat jotenkin ”pahoja”, sillä kuten on kaikkien asioiden kanssa, että mikä ikinä ONKAAN, vain yksinkertaisesti ON. Mutta lakotoilla on termi, joka on ”heyoke”, joka tarkoittaa: pyhä pelle. No, maailma on täynnä pyhiä pellejä tekemässä temppujaan ja onnettomuuksia. He viihdyttävät ja häiritsevät, mutta lopussa lajittelu saadaan valmiiksi. Minä viittaan lisäksi kaikkiin asioihin PYHÄNÄ, joten voitte olettaa minun tarkoittavan yksinkertaisesti ”pelleä”. Joten tuon täsmällisen ymmärryksen kanssa voin kutsua suosikkiheyokeani, Greeniä, parhaaksi esimerkikseni siitä, kuinka EI tule toimia tai että mitkä aikeet ”romahduttavat” teidät. Tarkoitukseni ei ole koskaan loukata minkään kansan kielen tarkoituksia. Minun ”nagi” (sielu) on can gleskan” (pyhä ympyrä) sisällä Wakan Tankan (Suuri Henki, SUURI MYSTEERI) ”owanka wakanin” (pyhä paikka, alttari) äärellä. Tällä matkalla olen yksi Wakinyaneista (Ukkoslinnut tai ukkosolennot) ja palvelen Wambliskan (VALO tai ”valkoinen” KOTKA) kanssa, ja me tulette ”wi”:sta (Aurinko – poika) ja meitä voidaan kutsua nimellä ”wowakan” (jotain yliluonnollista).

Voitte yrittää uskoa meidän olevan yksinkertaisesti Pleijadeilta tai miten vain, mutta asian TOTUUS ja TOSIASIA on se, että tulemme ”maka sitomnista”, ”mahpiyasta”, ”tole topasta”, ”mitakuye oyasinista” (joka tarkoittaa universumia, taivasta, neljää suuntaa, kaikille sukulaisillemme).

Aho!

 

Lähde: CONTACT: The Phoenix Project, April 9, 1996, Volume 12, Number 11.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1996/0496/040996.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1341674776