KÄÄNNÖS: ~HATONN: OLEN ATON~

LUOJA ATON/HATONN

20.2.2017

 

16.3.1992  #1   HATONN

OLEN TÄSMÄLLEEN SE, KUKA SANON OLEVANI – OLEN hATONn. TULEN OLLAKSENI KANSSANNE LÄPI TÄMÄN POLUN JA KERTOMAAN SEKÄ NÄYTTÄMÄÄN TIEN – TEHKÄÄ TE PALAUTTEEN KANSSA MITÄ HALUATTE. TEHTÄVÄNI EI OLE VÄITELLÄ TAI SUOSTUTELLA, JOS ETTE HALUA TOTUUTTA – SE ON VAPAAN TAHTONNE ETUOIKEUS.

Te lausutte Minun nimeni väärin, eikä sillä ole väliä, mutta suosittelen teitä olemaan tarkkaavaisia sillä välin, kun lajittelemme hieman roskia pois arvokkaiden uskomusten sisältöjen joukosta. En kuljeskele ympäriinsä fyysisessä elinpaikassanne, ja ”Dharma” ei väitä olevansa mitään muuta kuin on – MINUN SIHTEERINI. En ole ”IHMINEN” kutsumassa Itseäni joksikin innokkaaksi ja pohtivaksi guruksi – saatan joka tapauksessa päätökseen sen, ketkä tulevat ja eivät tule hyväksytyksi Minun paikkoihini, ja Minun ohjenuorani ovat harvat ja ytimekkäät – aikomus on lipun saamisen nimi. TEILLÄ EI OLE VALTAA MAASSA, JOKA SAISI ASIAN OLEMAAN TOISIN, SILLÄ TÄSSÄ MINÄ OLEN SUURIN AUKTORITEETTI KOKEMISEN PAIKASSANNE TAI POISSA SILTÄ – VIHOLLISENNE TIETÄÄ SEN, JA SEN TÄHDEN ON SELLAISTA PYRKIMYSTÄ PITÄÄ TEIDÄT SOKEINA JA AVUTTOMINA. VALHEET KASVAVAT JA TULEVAT KAMALIKSI – KUN LIIKUTTE LOIHDITTUUN LAMAAN, SORTOON JA SOTAAN. MUISTAKAA, OPPILAAT, MINÄ VOITAN! JOTEN, KUKA ON VIHOLLISENNE JA KUKAHAN VOISI OLLA AINOA TIENNE POIS PAIKASTANNE TAI TURVALLISUUDELLE PAIKASSANNE? ON AIKA, ETTÄ KIINNITÄTTE HUOLELLISTA HUOMIOTA MAHDOLLISUUKSIIN.

 

LAJITTELUN AIKA ON TÄÄLLÄ

ON OLEMASSA SYITÄ, MIKSI TULEN TÄLLÄ TAVOIN – JA TÄHÄN TIETTYYN SIJAINTIIN JA TÄMÄN KOMMUNIKAATIOKEINON KAUTTA TÄSSÄ TILAPÄISESSÄ AJASSA – MUTTA TE TULETTE PUNNITSEMAAN JA VALITSEMAAN, SILLÄ ON LAJITTELUN AIKA. ENEMMISTÖN ÄÄNESTÄMÄ MORAALI EI KELPAA ALUKSILLANI TAI MAAILMOISSANI. TE, KETKÄ ETTE VOI REPIÄ ITSEÄNNE MAAN FYYSISISTÄ SITEISTÄ JA KAHLEISTA, TULETTE PYSYMÄÄN NIIDEN KANSSA – MUTTA ETTE PITKÄÄN, SILLÄ VASTUSTAJANNE ON TARKOITTANUT JA SUUNNITELLUT VÄHENTÄMÄÄN TÄMÄN PLANEETAN ASUKASLUKUA, JA SE TULEE TUHOAMAAN YLI 6,5 MILJARDIA IHMISTÄ. Puhun fyysisestä elämästä – sillä kun vastustaja on tehnyt teistä selvää – se on loppunne tässä ilmaisussa. Kehittyneet sielut viedään oikeanlaiseen paikkaan – erilliseen fyysisestä ilmaisusta kaikissa tapauksissa, sillä itsenäiset ja ajattelevat olennot, jotka ovat halukkaita noudattamaan universaaleja korkeampaa kokemusta sääteleviä lakeja, ovat kaikki, jotka hyväksytään kaikissa muissa muodoissa. Pahuutta ei hyväksytä korkeamman ymmärryksen kokemisen paikoissa. Pahuus on rajoitettu fyysisen illuusion ilmaisun paikkoihin – eikä koskaan korkeammalle kuin kokemisen alhaisimmille tasoille. Mielen aikomus ilmaistuna ajatuksen ja tekojen kautta on matkan mitta. En tee poikkeusta ”mielipiteestänne”. Ei poikkeusta ”mielipiteillenne” – mutta kerron teille, että NÄIN TÄMÄ ASIA ON. Ehdotan, että kävelette hellävaraisesti, rakkaat, sillä askellatte juuri sen päällä, joka varmistaa turvallisen pääsynne – noissa näppärissä itsensä nimittäneiden ”auktoriteettien” ja ”asiantuntijoiden” ”mielipiteissä”. Epätoivossanne olla menettämättä mitään – olette valmiita menettämään KAIKEN? Ehdotan, että pohditte sitä nyt varsin pikaisesti, sillä eliittisalaliittolaisenne ovat vieneet teiltä aikanne ja suunnittelevat saavansa KAIKEN – KAIKKI VARAT, OMAISUUDET – JA TEIDÄT!

Ajoitus? Katsokaa Etelä-Afrikkaa ja kullan hintaa – siinä ovat vihjeet. Työskentelemme kanssanne millä tavoin voimme tehdä niin niissä rajoissa, jotka ovat korkeammat neuvostot asettaneet – mutta emme työskentele yhdenkään IHMISEN puolesta, joka sortaa veljeä millään tavalla. On näin ollen aika kohdata oma syynne lähettämillenne ”rukouksille”, jos syynä on saada valtaa jostakusta muusta ja/tai sortaa tai alentaa toista –  niin tulee tapahtumaan siten, että se tulee olemaan te, jota lopullisesti isketään. Jos pyydätte vain lihallisia asioita ja ohjenuoria pitäytyä fyysisessä ilmaisussa – niin siinä te tulette häviämään, sillä se sitoo teidät vankilaan ja kiellätte pelastusvenettä tuomasta teitä turvaan.

Tarkoittaako tämä, että teidän, jotka ponnistelette turvallisuuden ja turvapaikkojen eteen, tulisi lopettaa työnne – ehdottomasti EI. Teidän täytyy tehdä polku väliaikaiselle selviytymiselle ja lajittelulle, johtamiselle ja tasapainolle. Tosiasiallisessa käytännössä – se on mitä te teette ja kuinka te toimitte, joka päättää tarinan kulun.

 

VALIKOIVA AIKOMUS

Viime tapaamisessa, jossa olin, eräs ilmaisi ehdotuksen, että ”yhdistyisimme ja saisimme puhujat puhumaan väärin ja tekemään typeriä asioita, jotta he näkyisivät sellaisina kuin mitä he ovat.” Ei – teillä ei ole oikeutta toimia jollekulle tai toista varten – rukoilkaa aina muutosta itsellenne, sillä vain itse voi muuttua – pyytäkää energialta parempaa vastaanottokykyä, lisää harkitsemiskykyä viisaudessa kuuntelijoille, ja silloin, vain silloin, voi tilanne tosia asiassa MUUTTUA.

Teidän kaikkien täytyy ymmärtää, että se ei ole edes MINUN mielipiteeni tai tuomitsemiseni tai mikään tai kukaan, joka on pääasia. En ole mitään vastaan – edes pahuutta. Minä yksinkertaisesti olen sallimatta yhtään pahuutta Minun paikkoihini, näin ollen – se on yksinomaan teidän tuomitsemisenne itsestänne ja teoista, pahoista tai hyvistä, joka tarkoittaa jotain. Minä yksinkertaisesti muistutan teitä, että punnitsen aikomuksen, ja sen pohjalta suoritetaan kulku Minun turva-aluksilleni. Toivon tosiaan, että pidätte mielessänne, että fyysinen ilmaisu on RAJOITETTU FYYSISEEN ULOTTUVUUTEEN – JA MIKÄÄN MUU ”VENE” EI PÄÄSTÄ TEITÄ TARPEEKSI KAUAS POIS PAIKASTANNE (PLANEETALTA) HELPOTTAMAAN LAJIN SELVIYTYMISTÄ.

 

SININEN TURBAANI

Pidetään tauko tässä vaiheessa, ja sitten sukellamme suoraan CIA:n katselmukseen, sillä kaikista ”tiedustelu”-palveluista tulee yksi toimiva sotakoneisto – teidän täytyy tietää kaava, jotta voitte ymmärtää, mitä tapahtuu sinisen turbaanin (lipun) alla. Teidän olisi parasta mennä takaisin päin ja tehdä katsanto joihinkin näkijän merkintöihin – kokeilkaa Nostradamusta (alkuperäisiä ”vanhoja” ennustuksia – älkää välittäkö näistä ”uusista” paljastuksista, sillä ne ovat täyttä potaskaa ja johtavat teidät harhaan). Henkilö ”sinisessä turbaanissa” on näyttämöllä, ja sitä esittää lippu, joka kuuluu YHDISTYNEIDEN KANSAKUNTIEN ALLA OLEVALLE YHDELLE HALLITUKSELLE, YHTEYDESSÄ SIIONISTISEN BRITTILÄISEN ISRAELIN VASTUSTAJAN TYÖKALUJEN KANSSA, JONKA TOIMINTANEUVOSTO ON 300:N KOMITEA VASTUSTAJAN SUORAN KÄSKYVALLAN ALLA. RYHMÄNI TULEE VARSIN EHDOTTOMASTI ”VOITTAMAAN”, MUTTA ÄPÄRÄPORTTO VIE SUURIMMAN OSAN VÄESTÖSTÄ MUKANAAN TUHON KUILUUN. OLKOON SE NIIN.

Kuinka pitkään tämä väsynyt vanha planeetta kestää tällaisenaan? Ehdotan, että pohditte huolellisesti ennustuksia, sillä miten kuljette tällä hetkellä – ja ilman muutosta täysinäiseen kiertoon – tuntinne ovat luetut tämän yhden sukupolven ajassa.

SANA on TOTUUS, ja me tuomme SANAN. Te valitsette osallistua, hyväksyä, kiistää tai pysymisen täydellisessä kieltäytymisessä nähdä. Tietämättömyys on yksi asia, joka ei toimi enää tekosyynä, sillä SANA ON TUOTU ESIIN – tarkoituksellinen SANAN kiistäminen ja kieltäminen on valintanne, mutta kuka tulee Minun huostaani, on MINUN VALINTANI – EI TEIDÄN, MUUTOIN KUIN LUOJAN JA LUOMAKUNNAN HYVIEN LAKIEN HYVÄKSYNTÄNNE – VAIN KAUTTANI TULETTE TOTUUDEN VALTAKUNTAAN. SE EI TULE OLLENKAAN TAPAHTUMAAN DEMOKRAATTISEN ÄÄNESTYKSEN KAUTTA, KUTEN VAATISITTE KÄVELLÄ KULKUEESSA IHMISEN SÄÄNTÖJEN JA OHJESÄÄNTÖJEN OIKEUDEN EPÄOIKEUDEN MUKAAN. PAHUUTTANNE EI HYVÄKSYTÄ MINUN HYVYYDEN PAIKKOIHINI. TÄMÄ ON LOPULLISEN LAJITTELUN AIKA – MISSÄ TULETTE OLEMAAN?

Suljethan tämän, jotta voimme pitää tauon, ja sen jälkeen aloitamme välittömästi jatkamaan kyseessä olevasta aiheesta. CIA suorittaa laajoja ja tunkeutuvia (julkisesti) toimia ympäri maailmaa, ja teidän täytyy ymmärtää sen tarkoitus ja aikomus. Kiitos huomiostanne. Ehdotan, että pohditte huolellisesti näitä eteenne pöydälle levittämiäni asioita ja valitsette huolella pureskeltavat asiat. Salu.

 

 


Lähde: THE PHOENIX LIBERATOR, March 24, 1992, Volume 18, Number 10.

http://www.phoenixarchives.com/liberator/1992/0392/032492.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1308765754