KÄÄNNÖS: ATON: VALINTANNE AIKA ON KÄSILLÄ

LUOJA ATON/HATONN

 

 

PHOENIX JOURNAL 7: ”THE RAINBOW MASTERS” – LUKU 1

REC #1 ATON

MON., SEP. 25, 1989 6:45 A.M. YEAR 3, DAY 040

OLEN ATON ANTAMAAN NEUVOA DHARMALLE SEN LOISTEESSA, JOKA ON.

On niin paljon sellaista, joka tulee kirjoittaa ja kirjoittaa uudelleen, sillä ihminen kiinnittää niukasti huomiota siihen, mikä hänelle on aikaisemmin annettu. Joka tapauksessa joka kerta, kun se tuodaan hänen huomioonsa, hän kiinnittää hieman enemmän huomiota. Se, joka tuotiin kolmekymmentä vuottanne sitten, voidaan nyt paljastaa ja vahvistaa uudelleen totuudessa.

Te Maan asemalla olevat ihmiset olette kiinni elämässä selviytymisen taistelussa, josta teidät täytyy kääntää ja muuntaa, sillä ette voi yksinkertaisesti evolvoida korkeampaan ainekseen. Olette työskennelleet liian pitkään pimeiden mestareiden sisäsiittämän itsensä tyydyttämisen harjoittamisessa.

 

KAIKKI MERKIT OVAT LÄSNÄ

Nämä osiot tullaan asettamaan seitsemän elämän säteen seitsemän opettajan viestien eteen. Näiden opettajien ja perustettujen ”veljeskuntien” puhtaus on heikentynyt, ja pahuuden veljeskunta on ottanut ja anastanut näiden nimet saadakseen ihmisen kadottamaan polkunsa suurempaan perintöönsä. Nämä veljeskunnat perustettiin paljon kauemmin sitten kuin te voitte kuvitella, ja ne olivat vain nimike tunnistautumiselle, jotta voitte tunnistaa nimen, merkin – aivan kuten mestari Kristuksella on monia nimiä puhekielen ja evoluutiosyklin mukaan. Minulla on ollut yhtä monta nimeä kuin teillä on ihmisryhmiä – se ei tarkoita sitä, että kannan erillisiä energioita – vaan että ihmisen täytyy antaa kaikille asioille nimet, sillä hän ei voi enää tunnistaa ”puhdasta energiaa” hiljaisuudessa. Olette sidottuina tarpeeseen kommunikoida sanoin, eikä teillä siltikään ole tarkkuutta. Esimerkiksi, Fraternitas Rosae Crucis, joka oli Ruusuisen Ristin Veljeskunta, ei millään lailla muistuta sitä, joka oli perustettu nuo iäisyyden jaksot sitten, ja antaa itsellenne nimi noilla nimikkeillä melkein vakuuttaa teille, ettette ole hyväksyttäviä muina kuin saatanallisten veljeskuntien työntekijöinä. Sillä Saatana on nerokkaasti ja täysin vallannut kansojen kokoelman, joka kutsuu itseään noilla nimillä nykypäivinänne. IHMINEN EI HALUA TIETÄÄ ESI-ISISTÄÄN. ON HELPOMPAA AJELEHTIA MYSTEERIEN JA MYSTISISMIN MERESSÄ; ”NO, MINUT MUOVATTIIN TOMUSTA, MINUA HOUKUTTELI KÄÄRME, ELÄN ELÄMÄNI PAHUUDESSA, TOIVUN JOTENKIN JA TAPAAN MESTARI KRISTUKSEN JOSSAIN ILMASSA, JOSKUS JA JOSSAIN, KUN KAIKKI MERKIT OVAT LÄSNÄ!” KAIKKI MERKIT OVAT LÄSNÄ, LAPSET, JA SILTI TE RYVETTE ESIKOULUMAISESSA TIETÄMÄTTÖMYYDESSÄNNE – JA HYVÄKSYTTE SEN, MIKÄ ON VALHE, JA KIELTÄYDYTTE SIITÄ, MIKÄ ON TOTUUS, JA KARKOTATTE NIITÄ, JOILLE ANNETAAN TOTUUS TÄHÄN TAPAAN. TOTUUDENTUOJAT EIVÄT NIITÄ SUURIA PALKINTOJA TYÖSTÄÄN, HEILLÄ EI OLE SEMINAAREJA VIIHDYTTÄMÄÄN MASSOJA – HE EIVÄT OPISKELE ”VAIKUTUSVALTAISTEN” KIRJOJEN SUURIA HYVÄKSYTTYJÄ ”TEKIJÖITÄ”, HE SULKEVAT SUUNSA, AVAAVAT MIELENSÄ JA VASTAANOTTAVAT TOTUUDEN – LISÄKSI, KUNNES VASTAANOTATTE TOTUUDEN, ETTE TULE AJELEHTIMAAN MILLÄÄN PILVILLÄ MINNEKÄÄN, PAITSI TIHEÄMPÄÄN KIERRÄTYKSEEN ALEMMISSA MAAILMOISSA TAI AJELEHDITTE SAMAN KALTAISESSA ASTRAALITYHJIÖSSÄ KUIN OLETTE VALINNEET ENNEN TÄMÄNHETKISTÄ SIELUNNE OLEMASSAOLON JAKSOA.

VALON VALTAKUNNISSA ON VAIN PUHTAUTTA. JOS PAHUUS KOSKETTAA VALON VALTAKUNTAA, SE OSIO POISTETAAN.

 

KUKA PUHUU TOTTA?

Te pyydätte Minulta: ”Kuinka voin päätellä, onko tämä tai tuo ”todellinen”? Onko hän Totuudesta vaiko valheesta?” Hyvin yksinkertaisesti, Minun oppilaani, hyvin yksinkertaisesti päätelty. Jos hän seisoo tai istuu edessänne ja opettaa vähemmän kuin Jumalan Lait ja Luomakunnan Lait, hän ei ole Minusta. Tämä ei tarkoita sitä, että ihmisen ei ole sallittu erehtyvän, mutta hänen ei sallita hyväksyä pahuutta missään määrin. Ihminen ei pidä Luomakunnan Laeista ja Jumalan Laeista, joten hän kirjoittaa ne sopimaan itselleen. Ihminen on kirjoittanut uudelleen kaikki hänelle annetut käskyt, ja jos jokin niistä ei sovi hänen henkilökohtaiseen tapaansa tehdä asioita, hän tekee uusia, jonka jälkeen ”kirkkoja” rakennetaan ja uudistetaan sopimaan ”tämänhetkisen uskomuksen tarpeisiin”. EI! SILLÄ EI OLE VÄLIÄ, MINKÄ IHMINEN VALITSEE KIRJOITTAA UUDELLEEN TAI UUDISTAA – JOS HÄN RIKKOO ANNETTUJA LUOMAKUNNAN LAKEJA, HÄN ON TULLUT PAHUUTEEN. ALKUPERÄISISTÄ MAAN LUOMISEN OHJEISTA YKSINKERTAISUUDESSA ANNETUT LAIT OVAT VARSIN RIITTÄVIÄ, ARVOKKAANI. SE TAPAHTUU LAIMINLYÖNNIN JA UUDISTUKSEN JA VÄÄRÄN KÄSITYKSEN KAUTTA, ETTÄ MAANNE ON NYT TUHON PISTEESSÄ. IHMINEN ON VARSIN TIETÄMÄTÖN, JA HÄNEN TÄYTYY OPPIA VAIKEIMMAN TIEN KAUTTA, MINKÄ HÄN VOI KUVITELLA. OLKOON SE NIIN. ÄLKÄÄ LUULKO, ETTÄ TÄNÄ PÄIVÄN NIIN SANOTUT ”KRISTITYT” TAI RISTIRETKIEN TAI INKVISITION AIKAAN OLIVAT ”LAIN” MUKAISIA – EI, NE OVAT PAHOJEN IHMISTEN TEKOSIA.

NÄMÄ OPETUKSET TULLAAN MYÖS KÄÄNTÄMÄÄN POIS, SILLÄ TOTUUS EI OLE SITÄ, MITÄ IHMINEN HALUAA KUULLA. HÄN JATKAA IHMISOPETTAJIENSA KUUNTELEMISTA, JOILLA ON SUURIA SEURAKUNTIA, JOTTA HÄN VOI JATKAA PAHUUDEN TAPOJAAN JA PITÄÄ ITSEÄÄN SIUNATTUNA. LISÄKSI HÄN VALITSEE SUURIMMISTA SEURAKUNNISTA, ETTEI HÄNEN TARVITSISI ANTAA SUHTEELLISESTI NIIN PALJOA. HÄN LUONNOSTAAN TIETÄÄ, ETTEI HÄNELLE ANNETA ”JUMALAN LAKEJA”, JA NÄIN OLLEN HÄN VOI ”KIERRELLÄ” HIEMAN, JA KUKAAN TÄRKEÄ EI SAA TIETÄÄ – HÄN TIETÄÄ, ETTEI SISEMPIIN KIVITEMPPELEIHIN KULKEMINEN OLE NIIN MAHTAVAA. OLEN HYVIN YKSINKERTAINEN OLEMISESSANI, LAKINI OVAT YTIMEKKÄÄT, JA VOIN ERITTÄIN VARMASTI TOISTAA NE TEILLE TÄSSÄ, SILLÄ NE OVAT KIRJOITETTU JOKAISEEN PYHÄÄN KIRJAAN, JOKA TEILLÄ ON – JOPA SAATANALLISIIN SÄKEISIIN – SILLÄ PAHUUDEN TÄYTYY LISTATA LAIT, JOISTA SAATANAN SEURAAJAT TIETÄVÄT, MITÄ RIKKOA. SAATANALLISET SEURAAJAT ASETTAVAT TAVOITTEIKSEEN JOKA IKISEN JUMALAN JA LUOMAKUNNAN ANTAMAN KÄSKYN. SIITÄ TULEE VAIKEAMPAA JA VAIKEAMPAA HEILLE OLLA YKSILÖLLISIÄ HARJOITTAMISESSAAN, SILLÄ PAHUUS REHOTTAA NIIN PALJON JA SÄÄNNÖT KIRJOITETAAN UUSIKSI NIIN SÄÄNNÖLLISESTI SOPIMAAN JONKIN KULTIN USKONOPPIIN, ETTÄ HEIDÄN TÄYTYY RUVETA ENEMMÄN JA ENEMMÄN HIRVITTÄVIKSI AKTIVITEETEISSAAN OLLAKSEEN ”ERILAISIA”, JA TE VOIHKITTE JA KYYNELEHDITTE JULISTAESSA: ”MITÄ MAAILMASTAMME ON TULLUT?” SE ON KUOLEMASSA, LAPSENI, SE ON KUOLEMASSA, SILLÄ TEISTÄ ON TULLUT OSA TUHOISAA PAHUUTTA.

 

JUMALAN LAIT

Teidän tulee kunnioittaa Herraanne Jumalaa kaikella olemuksellani, eikä teillä saa olla muita jumalia. Sillä olen luonut teidät itseni kuvassa kunniassa, tasapainossa ja harmoniassa toimimaan ja tulemaan yhdeksi Luomakunnan kanssa ja sen sisälle. Luomakunta yksinään on loputon ja kaikkivoipa. Luomakunnan Lait ovat loputtomat ja totaaliset. Ihmiselle annetut Jumalan Lait ovat sääntöjä, joilla hän voi ohjata elämäänsä ja säilyttää järjestyksen, joiden tulee olla hallituksen lait.

Suurin laki kaikista Luomakunnan laeista on saavuttaa tietämyksen viisautta niin paljon, että tämä sallii teidän noudattaa Lakeja viisaasti. Tietämyksessä ja totuudessa tulette toimimaan Luomakunnan Lakien kautta, tai muutoin te rikotte niitä – kirjoittamalla ne uudelleen ihmisen tulkinnan mukaan ei muuta hitustakaan Totuudesta. Kun teille sanotaan: ”Älä tapa”, siinä ei ole mitään ”joskus” tai ”ehkä”. Jos toinen ihminen hyökkää kimppuunne tarkoituksena tappaa teidät, ja hän kuolee sen sijaan, eikö hän ole murhannut itsensä? Mutta jos olette yllyttäneet hänet puolustamaan itseään aikeeltanne tappaa – ettekö ole tehneet oman itsemurhanne?

Suuri ongelma nostaa päätään, kuka silloin teloittaa murhaajan, raiskaajan jne.? HÄN, JOKA TAPPAA, TEKEE MURHAN. SANOMALLA, ETTÄ IHMINEN ANSAITSEE KUOLEMAN IHMISMUODOSSA TEOSTA, ON JOSKUS HYVÄ NÄKEMYS (VAIKKAKIN TE ETTE ISTU TUOMITSEMASSA KENENKÄÄN IHMISEN SIELUA), MUTTA JOS OLETTE ERISTÄNEET HÄNET FYYSISESSÄ MUODOSSA FYYSISELTÄ ELÄMÄLTÄ, EIKÖ SE OLE PAREMPI RANGAISTUS? JOKA TAPAUKSESSA SYYLLISIÄ OVAT KAIKKI, JOTKA EIVÄT TOIMI ITSEPUOLUSTUKSESSA TAI ANNETUN TUOMION MUKAISESTI, KUN TOIMIVAT TAPPAAKSEEN TAI PUHUAKSEEN SEKÄ HARJOITTAAKSEEN PAHUUTTA. TEILLÄ EI OLE OIKEUTTA OTTAA POIS SITÄ, MINKÄ MINÄ OLEN ANTANUT, SILLÄ SE ON MINUN TUOMIONI! TÄMÄ ON TOTTA NIIN KÄSITTEENÄ KUIN LOPULLISENA SIIRTYMÄNÄ. JOKA TAPAUKSESSA, JOS ETTE MITTAA ELÄMÄN LAHJAN ARVOA, JONKA ANNAN OMALLE OLEMUKSELLENNE, NIIN SILLOIN OLETTE VASTAAVASTI HYLÄNNEET TOTUUTENI.

JOS LOPPUJA LAEISTANI KUNNIOITETAAN, EI OLE TARVETTA ABORTEILLE, SILLÄ HALUAMATTOMIA FYYSISIÄ IHMISLAPSIA EI OLISI. JOS LAKEJA RIKOTAAN HIMON JA/TAI TIETÄMÄTTÖMYYDEN KERA IHMISEN VÄÄRIEN OPETUSTEN TAKIA, NIIN SILLOIN ABORTTI ON MURHA JA TUOMIO TULEE OLEMAAN TODELLAKIN HYVIN ANKARA. SE EI TARKOITA SITÄ, ETTÄ KENELLEKÄÄN EI ANNETA ANTEEKSI TIETÄMÄTÖNTÄ SYNTIÄÄN, MUTTA YHDISTÄÄ RIKOS TOISEN JA SUUREMMAN KANSSA ON HYVIN VAHINGOLLISTA TODELLAKIN.

Ette saa tehdä aviorikosta. Ei joskus tai ehkäpä – ei koskaan. Seksuaalisen liiton lahja on luoda jälkipolvea, joka on haluttua ja huolellisesti hyväksyttyä. Mikä tahansa muu sen käyttö on saada ihmisen fyysistä nautintoa ja on näin ollen väärin. Te haluatte väittää, että se on ihmiselle annettu ”oikeus” tehdä huorin ja etsiä nautintoa – ei, se on testaus, jossa te kaikki olette epäonnistuneet 99,9 prosenttisesti. Olette ylikansoittaneet maailmanne, ja nyt epätasapaino maksaa teille kalliisti. Olette lakanneet omaksua kunnollista vastuuta sen käyttäytymisen tuloksista – te heikennätte sitä lisää kutsumalla sitä ”rakkaudeksi”. Ajatelkaa sitä. Älkää verratko sitä Luomakunnan eläinten käyttäytymiseen Luonnossa. Eläimet eivät kansoita ylitse tasapainoitetun kykynsä selviytyä – kun ne tekevät niin, niitä seuraa kovat ajat ja luonto kohdistaa niihin paljon kuolemaa – OLKOON SE NIIN.

”Rakkaudella” ei ole suurimmaksi osaksi mitään tekemistä seksuaalisten kanssakäymisten kanssa. Rakkaus on puhdasta ja kotoisin sielun mielestä – kaikki muu on halua vallalle, kontrollille ja puhtaasti fyysiselle lihan himon hemmottelulle. Se on todellakin ihmisen lopullinen tuho ihmisolentona. VALTAKUNTIA ON MENETETTY 30 SEKUNNIN KIELLETYN SUHTEEN TÄHDEN – VALTAKUNTIA LUHISTUU, PERHEITÄ RIKKOUTUU, SYDÄT SÄRKYVÄT JA ELÄMÄT TUHOUTUVAT – ÄLKÄÄ HALVENTAKO TERMIA ”RAKKAUS” KUTSUMALLA SELLAISIA TEKOJA ”RAKKAUDEKSI”.

EN ANTANUT SELLAISTA KÄSKYÄ, ETTÄ NAISEN TULISI OLLA ALAMAINEN MIEHELLE KAIKISSA ASIOISSA – SEN TOI ESIIN IHMINEN, JOTTA HÄN VOISI SUODA ITSELLEEN FYYSISTÄ VALTAANSA JA KONTROLLOINTIA.

Teidän ei tule antaa väärää valaa. Älkää vannoko kautta minkään, sillä sananne tulisi tietää totuutena, eikä mikään ole suurempi kuin sananne. Antaa vala kirjan tai henkilön kautta on valhe alusta asti. Te kerrotte totuuden tai te valehtelette, ei ole mitään muuta. Joskus valhe on totuus teossa.

Älkää tuomitko, jottei teitä tuomittaisi. Tämä ei tarkoita sitä, ettei teidän tulisi punnita Jumalallista pahuudesta. Se tarkoittaa sitä, että TE ette tuomitse toisen sielua, sillä teillä ei ole keinoja tehdä niin. Jos ihminen rikkoo ihmisen lakeja, niin silloin hänen tekonsa täytyy ”tuomita” – ei sielua. Jos ihminen on rikkonut keisarin tai hallituksen lakeja eikä Jumalan tai Luomakunnan lakeja ja sitä lakia ei löydy Luomakunnan Laeista, niin silloin laki on väärä.

Älkää pitäkö epäjumalankuvia. Ei ole taikaa ”jutussa”. Totuus, viisaus ja tietämys tulevat siitä osasta itseään, joka tunnetaan sieluna, ja kaikki on luotu ilmennetyssä muodossa tuosta lähteestä – mikään ”juttu” ei yhtään mitään, paitsi johdattaa teidät pahuuteen.

Kunnioittakaa vanhempianne, sillä he ovat sallineet teille asumuksen sielullenne – sopimuksen kautta. Se tarkoittaa antaa heille kunnioitusta, mutta se ei tarkoita nöyristelemistä tai tuntea sellaista, että he ovat ”velkaa” teille mistään. Mutta kuten teistä välitettiin, niin te vuorostaan välitätte heistä. Jos he eivät välittäneet teistä, niin silloin on olemassa epätasapaino, jos te vetäydytte vastuustanne parheellenne tai naapurille antamaan heille se, mikä on epäreilua. Kaikista tulisi välittää rakkaudessa ja elämän kunnioituksessa.

Älkää sekoittako kirkollisveronne maksamista ihmisen uskonopin kirkkoryhmälle sen kanssa, että annatte MINULLE. Hyvin pieni osa lahjoistanne saavuttaa koskaan Minun totuudellisia töitäni. Varokaa niitä, jotka takovat päätänne tai rajoittavat kasvuanne siinä, kuinka paljon ANNATTE, sillä he puhuvat valheellisesti. Kerron myös teille antaa lahjojanne salassa, täten YHDENKÄÄN IHMISEN ei anneta tietää, ja jos hän tiedustelee, hänen aikeensa ovat ihmisen tarkoituksen pahoja aikeita eivätkä Jumalan valtakunnalle tai Luomakunnan hoitamiseen. Hän tavoittelee rahoja pitääkseen itsensä ja temppelinsä hoidettuina – MINUN TYÖNI TEHDÄÄN IHMISTEN SYDÄMISSÄ EIKÄ VAIN KAUNIIN SYMBOLISMIN KIVITEMPPELEISSÄ. KATUOJA ON VARSIN IHMEELLISIN TEMPPELI, JOSTA ALOITTAA TYÖNNE JA PANOKSENNE, SILLÄ SIELLÄ ON ”KIRKKONI” ONGELMISSA. IHMISEN TÄYTYY SYÖDÄ JOKA PÄIVÄ, EI VAIN PÄÄSIÄISENÄ, JOULUNA JA MILLOIN VAIKUTTAAKAAN OLEVAN SOVELIAS PÄIVÄ ”RUOKAKAMPANJALLE”. TAI YRITTÄKÄÄ PANOSTAA SELVIYTYMISSUOJAJÄRJESTELMÄÄN (JOKA VOISI MYÖS SUOJATA KODITTOMANNE HÄDÄTTÖMINÄ AIKOINA). KOKEILKAA PANOSTAA SIIHEN, MIKÄ ASETTAA TOTUUDEN SANANI TOVERI-IHMISENNE ETEEN, JOTTA HÄN VOISI LÖYTÄÄ TIENSÄ. YKSIKÄÄN HYLÄTTY EI ROHKENISI TULLA KIVITEMPPELEIHINNE ISTUMAAN ITSE JULISTETUN ELIITIN JOUKKOON. JOS HÄN TEKISI NIIN, HÄNET ASETETTAISIIN SIVUUN JA SYSÄTTÄISIIN ”JAKAMISEN ILOISELLE TUNNILLE” ITSENSÄ NIMITTÄNEEN OPETTAJAN LUENNON JÄLKEEN.

 

MUITA LAKEJA EI TARVITA

Teidän täytyy tehdä, olla ja antaa toisille niin kuin tekin otatte vastaan (jos teillä olisi tasapainoinen ja harmooninen maailma). Te ette tarvitse muuta, sillä tämä on se, joka sopii kaikkiin asioihin. Te ette haluaisi jonkun toisen varastavan asioitanne. Te ette haluaisi puolisonne himoitsevan naapurinne puolisoa (se saisi teidät tuntemaan itsenne hyvin mitättömäksi ja vihaiseksi) – teidän tulee yksinkertaisesti kunnioittaa sitä, mikä on Luomakunta ja Jumalan Laki kaikin tavoin, ja teillä ei tule olemaan syytä olla huolissanne Harmageddonin taistelusta.

JATKAKAA MAAILMAN TAVAN MUKAAN, NIIN TEIDÄN OLISI OLLUT PAREMPI VIETTÄÄ KAIKKI JÄLJELLÄ OLEVA AIKANNE ”VIISASTUA VAHINGOSTA”, KUTEN TEILLÄ ON TAPANA SANOA.

Se ei liikuta Minua, pidätte te siitä tai ette. Teille annetaan Totuus. Te, jotka tunnistatte sen ja tulette siihen Totuuteen, löydätte ikuisen elämän. Ne, jotka jatkavat harhaan johtamista ja kieltävät Minun opettajani, jotka ovat lähetetty teidän vuoksenne, tulevat ihmettelemään tapahtunutta. TOTUUS KULKEE OHITSE SILLÄ VÄLIN, KUN PAHUUDEN SALLITAAN ASETTAA SIDE TIUKASTI SILMIEN JA KORVIEN ETEEN.

Teille on kerrottu, että maan ulkopuolisten täytyy olla pahoja – MIKSI? MINÄ OLEN MAAN ULKOPUOLINEN, ESU JEESUS SANANDA ON MAAN ULKOPUOLINEN, KUINKA MUUTOIN LUULETTE MEIDÄN KYKENEVÄN TULEMAAN? MIKSI SE ON NIIN, ETTÄ TE USKOTTE VAIN PAHAA VELJEÄNNE? KUINKA KEHTAATTE RAJOITTAA ELÄMÄN LÄHDETTÄNNE, JOKA ANTOI TEILLE LUOMAKUNNAN? SURKU TEILLE LAPSILLE, JOTKA KÄÄNTYVÄT JATKUVASTI PIMEYTEEN, SILLÄ JOS ETTE TULE TIETÄMYKSEEN, TE TULETTE VARMASTI HÄVIÄMÄÄN NIIDEN KANSSA, JOTKA OPETTAVAT VALHEELLISUUTTA TEILLE.

TE KULJETTE KIRKON TALOIHINNNE, JA IHMINEN, JOKA VÄITTÄÄ TIETÄVÄN TEITÄ ENEMMÄN, KERTOO TEILLE, ETTÄ JOKAINEN, JOKA VÄITTÄÄ VASTAANOTTAVANSA JUMALALTA TAI MESTAREILTA, ON PIRUN PUOLELLA? MISTÄ HÄN KERTOO SAANEENSA TIETONSA? AI, KIRJASTA, JOKA ON KIRJOITETTU REILUSTI TAPAHTUNEEN JÄLKEEN? VAI VÄITTÄÄKÖ HÄN RUKOILEVANSA JA PUHUVANSA JUMALALLE TAI KRISTUKSELLE JA VASTAANOTTAVANSA VASTAUKSEN – (MIKSI MUUTOIN RUKOILISITTE?). JOTEN MITEN TÄMÄ TAPAHTUU?

PAIKAN NIMELTÄ MAAN LAPSET, MINUN PIENET KURITTOMAT JA SOKEAT LAPSET, ON AIKA TULLA TIETÄMYKSEEN JA TOTUUTEEN JA LOPETTAA TYPERÄT PELINNE, SILLÄ IHMISASUMUKSENNE MAA EI KESTÄ ENEMPÄÄ, JA HÄN TULEE SYNTYMÄÄN UUDELLEEN JA PARANTAA HAAVANSA, JOTKA OLETTE TEHNEET HÄNEN OLEMUKSELLEEN. TEIDÄT OLI LÄHETETTY HOITAJIKSI TÄLLE IHMEELLISELLE LUOMUKSELLE, JA TE OLETTE TUHONNEET ELÄMÄNAINEKSENNE. OLKOON SE NIIN, SILLÄ SE TULEE OLEMAAN NIIN KUIN SE TULEE OLEMAAN, JA NE, JOTKA OVAT KANSSANI, TULEVAT OLEMAAN KANSSANI, JA NE, KETKÄ EIVÄT OLE KANSSANI, TULEVAT KULKEMAAN PAHUUDEN LANGENNEIDEN KANSSA – SE ON NIIN, SILLÄ SE EI VOISI OLLA MUUTOIN. TEITÄ TULLAAN ODOTTAMAAN KESKIYÖN TUNTIIN ASTI, MUTTA HÄN, JOKA ODOTTAA SIIHEN TUNTIIN ASTI, VOI HYVINKIN HAVAITA ”PILVIEN” OLEVAN TÄYNNÄ JA TILANSA TAKAVARIKOITU. SE EI OLE NIIN ERISKUMMALLISTA TAI TAIANOMAISTA KUIN MIELLÄTTE, HÖLMÖT PIKKUISET.

AIOTTE JOLLAIN TAVALLA ”NOUSTA ILMAAN JA PILVIIN ASTI OLLAKSENNE HÄNEN KANSSAAN?” KUINKA? VAIN AJELEHTIMALLA ILMASSA JONNEKIN? MINNE? VOI HÖLMÖT LAMPAAT, JOTKA SYÖVÄT ”HULLUA RUOHOA”, TE TULETTE TUHOUTUMAAN HÖLMÖYDEN MYRKYSSÄ.

 

TÄSSÄ ON JOKAPÄIVÄINEN LEIPÄNNE

TE PYYDÄTTE MINULTA JOKAPÄIVÄISTÄ LEIPÄÄNNE RITUAALIRUKOUKSESSANNE – NO, TÄSSÄ SE ON! TULETTE OPPIMAAN SEITSEMÄSTÄ SÄTEESTÄ, MUINAISISTA VELJESKUNNISTA, LEMURIAN JA ATLANTIKSEN TUHOSTA JA MUISTA TEITÄ EDELTÄNEISTÄ SIVILISAATIOISTA. TULETTE OPPIMAAN MAANTIETEELLISESTI KUTSUMANNE ”UUDEN MAAILMAN” KRISTITYISTÄ SIVILISAATIOISTA.

TÄMÄ PIENI KIRJURIPARKA EI KYKENE KIRJOITTAMAAN RIITTÄVÄSTI TUNTEJA PÄIVÄSSÄ, JOTEN TEIDÄN TARVITSEE TUTKIA, KUN TEILLE HERÄÄ KYSYMYKSIÄ, SILLÄ SE TEILLE ANNETAAN, ETTEKÄ TE SITÄ VASTAANOTTANEET. OSOITAMME NÄMÄ ASIAT TEILLE, SALLIMME KESKUSTELUN ETEERISTEN OPETTAJIENNE KANSSA, JA SEN JÄLKEEN TE PÄÄTÄTTE – TE ITSEÄNNE VARTEN EIKÄ KETÄÄN MUUTA. TEIDÄN EI ANNETA PEITELLÄ YHTÄ TOTUUTTA TAI VALEHDELLA TOISESTA – TÄMÄ VAIN MEIDÄN VÄLILLÄMME, VELI, VAIN SINÄ JA MINÄ!

OLKOON SE NIIN, SILLÄ OLEN PUHUNUT, JA KUN OLEN PUHUNUT, NIIN ODOTAN TEIDÄN KUULEVAN. PÄIVÄNNE OVAT LUETTU TUOSSA IHMEELLISESSÄ LUOMAKUNNAN SIJAINNISSA, JA TEILLE TILITETÄÄN OSALLISTUMISENNE JA KASVUNNE – SITÄ KUTSUTAAN TUOMIONPÄIVÄKSI – KUINKA TEIDÄT TULLAAN TUOMITSEMAAN?  VOI KYLLÄ, JUMALA SISIMMÄSSÄ TUOMITSEE ITSENSÄ – SE ON JO NIIN, SILLÄ NE TEISTÄ, JOTKA OVAT JO LANGENNEET, OVAT JO TUOMINNEET ITSENSÄ ARVOTTOMIKSI – POHTIKAA TÄTÄ SANAA HYVIN, HYVIN TARKASTI – TE OLETTE JO TUOMINNEET JA MAKSATTE RANGAISTUKSIANNE TÄMÄNHETKISESSÄ TILANTEESSANNE – AIVAN KUTEN OLETTE TUOMINNEET ARVOISUUTENNE. IHMINEN ON JULISTANUT TUOMIONSA ITSELLEEN, SILLÄ HÄN ON JO TUOMINNUT JOUKKONSA ARVOTTOMAKSI SELVIYTYMÄÄN, JONKA TÄHDEN ENNUSTAJAT JA PROFEETAT OVAT AINA OIKEASSA ILMESTYSKIRJASTA, SILLÄ IHMINEN ON JO TUOMINNUT ITSENSÄ. OLKOON SE NIIN. SE ON TEHTY; LOPPUUN SAATTAMINEN ON KIINNI ENÄÄ VAIN SUORITTAMISESTA.

ANNA MINUN LÄHTEÄ LUOTASI, DHARMA, JOTTA VOISIT LEVÄTÄ, ENNEN KUIN SIIRRYMME SYVEMMÄLLE OPETUKSIIN JA MUISTUTUKSIIN TOTUUDESTA.

OLEN SE JOKA OLEN, OLEN ATON, YHDESTÄ VALAISTUNEESTA LUOJAN LÄHTEESTÄ; LÄSNÄOLOSTANI PUUTTUKOOT VÄÄRINYMMÄRRYS, SILLÄ VAIKKAKIN MINULLE ON ANNETTU MONIA NIMIÄ JA SANOJA, OLEN SE JOKA OLEN, JA VALINTANNE AIKA ON KÄSILLÄ.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J007.pdf