KÄÄNNÖS: ATON – ”KUINKA MONI HILJENTYY KUUNTELEMAAN?”

LUOJA ATON/HATONN

13.10.2015

 

VIESTI ATONILTA

EPILOGI – PHOENIX JOURNAL #7 ”THE RAINBOW MASTERS”

REC #1 ATON

SAT., SEP. 30, 1989 7:30 A.M. YEAR 3, DAY 045

Kirjoitan viimeisen osion, Dharma. Kuinka moni hiljentyy kuuntelemaan? MINÄ OLEN ATON ja näen rakkaat ihmiseni kivussa ja hämmentyneinä. Katson teitä valmistautumattomia lapsiani, jotka ovat vailla huolehtivaa ajatusta huomisesta. Huominen on yllänne. Tänään, Amerikassa, katson hämmennystä Etelä-Carolinassanne, kun yritätte palata elämiinne äskeisen hurrikaanin jälkeen. Mitä olette oppineet? Hyvin vähän! Teidän ”johtajanne” sanovat, että teillä tulee olla miljardeja dollareita pitkän ajanjakson uudelleenrakentamista varten, kun teillä ei ole edes lämpöä, ruokaa ja vettä, ja kuka huolehtii niistä, jotka eivät kykene rakentamaan? Lisäksi, mitä tapahtuu, seuraava hurrikaani rantautuu? Uskotteko, että se YKSI on kaikki, joka tulee olemaan? Puhun vain Yhdysvaltojen lapsille tänä päivänä; mitä te teette, kun 10–12 pisteen maanjäristys iskee Tyynimeren rannikollenne? Se tulee tekemään niin, ja te tiedätte sen tulevan? Oletteko valmistautuneet? Se saa Etelä-Karolinassa olevien raunioiden näyttämään lasten leikeiltä. Ja entäpä aika, jolloin kaikki murenee kerralla? Kuka silloin huolehtii, kun tulivuoret purkautuvat? Alkuperäiskansan veljenne kertovat teille totuuden; merkit tuodaan teille aina, ja silloin te käännytte ja teette niin hölmöjä asioita.

Pohditaan hetken aikaa Washingtonin osavaltiotanne. Muinaisten vanhemmat veljenne kertoivat teille, että ”Pikkusisko” itkisi ja puhuisi teille. Ja sen jälkeen ”Isoisä”-vuori puhuisi! Vuori St. Helens puhui; pieni siskonne puhui kovaa, ja jotkut kuulivat, kun suurin osa peitti korvansa. Isoisä möyryää, ja se, hyvät, on Mt. Rainier. Kuinka moni on houkuteltu sen alueille pahojen opettajien toimesta, jotka tuovat tuhoa ja pahuutta verhottuna osittaiseen totuuteen? Kuinka moni menehtyy tietämättömyydessään ja syyttää Jumalaa taivaassa typeryydestänne? Teille annettiin ”järki”, ja te ette kuuntele sitä.

Olen kertonut teille monia kertoja monien kautta, kuinka asiat tulevat olemaan, mutta ette kuuntele. Olkoon se niin, sillä maat tullaan lakaisemaan puhtaaksi, ja lopulta vain ne, jotka kääntyvät MINUN puoleeni ja kuulevat varoitukset sekä valmistautuvat, tulevat selviytymään, sillä on olemassa vain YKSI MINUN SANAANI SUUREMPI SANA, JOKA ON LUOMAKUNNAN VIIMEINEN SANA, SILLÄ KAIKKI LUODUT ASIAT OVAT YHTÄ TÄSSÄ IHMEELLISESSÄ KOKONAISUUDESSA. Ihminen lähetettiin huolenpitäjänä tuolle ihmeelliselle Luomakunnalle, ja ihminen on tuhonnut ihmismuodossaan ja tietoisuudessaan. Ihmisen sielu tulee takaisin tai siirtyy eteenpäin sopivaan paikkaan; mutta fyysinen luomus niittää puhurit, sillä olette kylväneet tuulet ihmeelliselle äidillenne.

Mitä te odotatte? Hevosten kirjaimellisesti liikkuvan pilvistä? Johanneksen näyn hänen Ilmestyskirjassaan, kuten mestariopettaja esitti tulevan taivaista, heräävän eloon kynttilöiden ja ratsastajien kanssa? Oli sanottu,että ihminen humaltuisi pahuudesta, ahneudesta, himosta ja hirvittävistä teoista. On sanottu, että veli pettää oman veljensä kuolemaan asti; ja lapset tulevat nousemaan vanhempiaan vastaan.

Aivan kuten synnytyssupistuksista tulee kovempia ja kovempia toinen toisensa jälkeen, niin asiat tulevat olemaan tulevien asioiden kanssa. Kun nämä kaikki merkit ovat läsnä ja tiheys yltyy, niin tulette tietämään, että synnytyksen aika on Maassa.

Aika on tullut, jolloin ette seuraa järkeviä uskonoppeja. Sen sijaan sopiakseen omiin haluihinne te keräätte ympärillenne suuren määrän opettajia, jotka sanovat sen, mitä korvanne haluavat kuulla. Käännätte kuulonne pois Totuudelta ja käännytte kohti valheellisia myyttejä. Istutte ja laulatte tai huudatte ”uskoanne” ja sen jälkeen kuljette sokeasti eteenpäin, syyttäen Jumalaa hoitamasta teitä huonosti, kun ette muuta mitään – ”vain uskoen, HÄN kuoli syntienne tähden ja olette PELASTETTUJA” – ehkäpä sielunne, se ei tee mitään fyysiselle kehollenne, ellette VALMISTAUDU PELASTAMAAN ITSENNE. KULJETTE VAILLA JÄRKEÄ AJATTELEVISSA MIELISSÄNNE, JOKA OLI AINOA JA SUURI LAHJANNE ASETTAMAAN TEIDÄT ERILLEEN MUISTA OLENNOISTA. KYKENETTE ELÄTTÄMÄÄN ITSENNE JA TOVERIOLENTONNE. TEIDÄN OLISI PARASTA ALKAA OLEMAAN HYVIN VALIKOIVIA SIINÄ, KEITÄ ”AVARUUDEN” VELJIÄ KUUNTELETTE, JA LISÄKSI, IHMISEN USKONOPIT EIVÄT SAA TEILLE MATKALIPPUA KOTIIN. KÄÄNNYTTE NOUDATTAMAAN MINUN JA LUOMAKUNNAN LAKEJA, TAI ETTE TULE TAKAISIN VALTAKUNTAANI!

Kansakunta nousee kansakuntaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan. Eikö se ole niin? Teillä on poliittista kaaosta kautta maailmanne, kansakuntia revitään kahtia sisällissodilla ja vallankumouksilla. Maailman kansakuntia johtaa suurimmaksi osin pahat johtajat, jotka kiihottavat yhteenottoja oman kansansa keskuudessa ja aiheuttavat niitä rajojen ylitse toisille. Kun yksi hallitusvalta on kaadettu, sitä ei korvaa yhtään parempi.

Ja tulette kuulemaan sodista ja huhuja sodista! Teillä on sotia kautta maittenne ja merillä. Se ei tee siitä yhtään vähempää kuin sota kieltäytyä kutsumasta sitä ”sodaksi”. Valtioita tullaan kokonaan poistamaan kartoistanne – sitä tapahtuu päivittäin; katsokaa itse. Sotia syntyy ja niistä tulee voimakkaampia ja voimakkaampia, ja lopulta yksi fanaatikko aloittaa sen, mikä romahduttaa teidät kaikki, jos ette ole valmistautuneita.

Teillä on tällä hetkellä sotia, jotka etenevät aseiden kanssa, joita te kansana ette voi nähdä ettekä ymmärtää, ja kaadutte katalammin kuin pelkistä luodeista tai atomiräjähdyksestä – (jos teillä olisi pommisuojajärjestelmänne, joita teillä ei Amerikassa ole). Ette kuule ettekä muutu.

Maailmanne taloudellinen romahdus on tulossa. Silloin teidät asetetaan pahojen yksilöiden totaalisen kontrollin alaisuuteen, jotka ovat suunnitelleet sen huolellisesti olemaan juuri tällä tapaa. Olette syöksylaskussa juuri tällä hetkellä. Tulette kokemaan kaaoksen, lamoja ja järjestelmienne romahduksen.

Teillä on jo nälänhätiä, ja ne tulevat pahenemaan, sillä ihminen raivaa maansa väärin kasvattamista varten, hallitukset maksavat kasvattajille olla kasvattamatta, te toimitte rahanahneudella ja ette jaa ruokaanne täyttämään pommisuojienne ruokakaappeja, ettekä edes huomaa. Ihmiset kulkevat nälkäisinä ja aliravittuina pihoillanne, ettekä hyväksy vastuuta veljiänne kohtaan.

Hankitte riippuvaisten väestön. Kannatte lapsia, jotka ovat riippuvaisia luomastanne helvetistä. Elätte kuolemattomuudessa ettekä etsi muuta kuin lihan nautintoja. Myytte omat sielunne ja lapsenne huumeen tuprauksesta. Omat hallituksenne väittävät pintapuolisesti auttavansa teitä, kun samalla niittävät alamaailman palkkiot. Julistatte ”vapautta”? Teillä ei ole vapautta, sillä olette antaneet sen pahuudelle.

Teillä tulee olemaan kulkutauteja. Voi kyllä, teillä on jo niitä! Se tulee tappamaan miljoonia, sillä olette saaneet sen aikaan ja jatkatte sen ruokkimista. Tosiasioita pimitetään teiltä, ja kuljette sokeasti kuin lampaat teuraalle. Vihollisellanne ”anti-Kristus”- ja ”anti-Jumala”-yhteisöissä on parempi kontrolli taudista kuin teillä on. Voi, Jumala tulee lopulta pitämään teistä huolta? EN TEE NIIN; EN ENNEN KUIN TE KÄÄNNYTTE POIS PAHUUDESTANNE JA TAKAISIN TOTUUDEN POLUN VALOON JA NOUDATATTE JÄLLEEN MINUN JA LUOMAKUNNAN LAKEJA. TEILLE ON KERROTTU, MITÄ TEHDÄ JA LAKATA TEKEMÄSTÄ, JOTTA SAISITTE SEN HALLINTAAN, ETTEKÄ TE TEE KUMPAAKAAN JA SYYTÄTTE SITTEN MINUA TILANTEESTANNE? MIKSI ETTE SYYTÄ SYYLLISTÄ? MIKSI ETTE HYVÄKSY OMAA VASTUUTANNE PAHAN TAHDON SALLIMISESTA JA SEN RUOKKIMISESTA HIMOKKAILLA TAVOILLANNE?

Tulette saamaan Maan muutoksia. Teillä on Maan muutoksia. Teillä on ilmakehän saasteita ja ihmisen saasteita, joka tappaa järvenne, jokenne, maanne ja merenne. Tulette saamaan aina lisääntyviä ”onnettomuuksia”, kun laitteistonne ja koneenne vanhenevat ja menevät rikki, ja useampi ja useampi näitä käyttävä ihminen putoaa ahneuteen ja riippuvuuteen. Teillä on jo arvottomia tuotteita täyttämässä markkinapaikkojanne. Kuinka kauan kestää, ennen kuin ydinvoimalanne purkautuvat?

Tulette saamaan tulvia armottomissa määrin ja kuivuutta armottomissa määrin. Tulette saamaan pitkäkestoisia tuulia, jotka ovat suurempia kuin hurrikaani, sataviisikymmentä mailia tunnissa, ja teidän voimalinjanne puhaltuvat nurin ja te tulette olemaan tukalissa tilanteissa.

Tulette saamaan todella voimakkaita ja laajalle levinneitä maanjäristyksiä, jotka murentavat maan allanne ja häiritsevät taloudellista pohjaanne, lämmön (kaasu) ja virran (sähkö) elämänresurssejanne määrittelemättömän ajan. Miljoonat menehtyvät. Tulette saamaan tulivuorenpurkauksia, jotka vievät mukanaan kokonaisia saaria ja rakentavat uusia. Tarvitsette suojajärjestelmänne, jotta voitte liikkua turvaan siltä, mikä sataa taivaista laavana ja tuhkana. Olette lisäksi saastuttaneet aineen Maan raoissa ydinkokeilla, ja se sylkee ja kastelee maat radioaktiivisella sateella. Ydinjätevarastonne avautuvat ja sylkevät perimmäisen myrkyn pitkin maita. Amerikkalaiset tuntevat olonsa turvalliseksi? Koko maailma käy nyt ydinvoimalla suurissa määrin – mitä tekee Ranska ydinjätteellään? Parempi katsoa se, lapseni.

Taivaillanne tulee olemaan kummallisia tapahtumia. KYLLÄ, SELLAISIA SIELLÄ TULEE OLEMAAN. TEIDÄN OLISI PAREMPI KUULLA MINUT HYVIN! LÄHETÄN KOSMISET VELJENNE AUTTAMAAN TEITÄ, JA TE KÄÄNNÄTTE HEIDÄT POIS, POLTATTE RAUHASSA TULEVAT, AMMUTTE ASEENNE HEITÄ KOHTI JA KUTSUTTE HEITÄ PAHOIKSI JA PIRUSTA OLEVIKSI. HE OVAT MINUN POIKIANI TULOSSA OPETTAMAAN JA TUOMAAN KOTIIN NE, KETKÄ TULEVAT. MIKSI NÄETTE SEN, MINKÄ PIRU TEILLE KERTOO, SEN SIJAAN, ETTÄ KUUNTELETTE TOTUUTTA? LÄHETÄN JOUKKONI AUTTAMAAN TEITÄ, JA TE USKOTTE ”IHMISTÄ”, JOKA SANOO HEIDÄN OLEVAN PAHUUDESTA. OLKOON SE NIIN, SILLÄ TOTUUS TULEE ESIIN, JA SUURIMMALLE OSALLE TEISTÄ TULEE OLEMAAN LIIAN MYÖHÄISTÄ. TUOMME NYT SANAN TOTUUDESSA MASSOILLE – KUUNTELETTEKO JA NÄETTEKÖ? ANTAKAA HÄNEN KUULLA, JOLLA ON KORVAT; JA NIIDEN NÄHDÄ, JOILLA ON SILMÄT. TIIMALASI ON TYHJÄ!

Taivaallisia Poikiani esitellään teille, jotta voisitte tietää heistä ja etsiä apua. Seitsemän Elämänsäteen Opettajat ovat juuri jakaneet teille tässä dokumentissa. Kuinka moni teistä sysää kirjan sivuun, koska paikallinen ”saarnaajanne” kertoo teille tehdä niin, samalla kun minä, JUMALA, tulen ja annan teille Totuuden? Lisäksi Enkelimaailmat ovat valmiina ja sektorienne Arkkienkelit ovat valmiina vastaanottamaan teiltä ja auttamaan teitä lajinne täyskäännöksen kanssa. En välitä ”kirkoistanne ja niiden uskonopeista” – välitän siitä, mikäli te käännytte tai ette käänny KOHTI MINUA JA LUOMAKUNTAA, JOIDEN LAKEJA TE JATKUVASTI UHMATEN RIKOTTE. LAKIEN TOTTELEMATTOMUUTENNE KAUTTA OLETTE YLIKANSOITTANEET MAAILMANNE, KUNNES SE PYÖRII TUHOONSA. ÄITILÄHTEENNE ON SAAVUTTAMASSA SUUREMMAN SIIRTYMÄNSÄ, JA OLETTE SIINÄ JUURI NYT.

MIKÄÄN LUOMAKUNNASTA EI KOSKAAN ”KATOA”, SILLÄ YHDEN PAIKAN TUHOUTUMISESSA TOINEN PAIKKA TULEE HOIVATUKSI. JOPA KUOLLEIDEN RUUMIIT KIERRÄTTYVÄT TAKAISIN LÄHTEESEEN, JOSTA NE OLIVAT SYNTYNEET. TULIVUORET RAKENTAVAT UUSIA MAITA JA TUOVAT HEDELMÄLLISTÄ TUHKAA HEDELMÄTTÖMIIN PAIKKOIHIN. VALITETTAVASTI IHMINEN ON KAIKKEIN KORVATTAVIN TAVARA PLANEETALLA. PLANEETTA OLISI TASAPAINOSSA JA JATKAISI IÄISYYKSIEN AJAN TASAPAINOSSA, JOS SE EI OLISI IHMISESTÄ KIINNI. IHMINEN VOI LUODA TAI TUHOTA, JA TE OLETTE VALINNEET TUHOTA, JOTEN NÄIN OLLEN SE, MIKÄ LÄHTEE POIS, TULEE AINA TAKAISIN – ELÄMÄN PYÖRRE KULKEE LOPUTTOMASTI.

SE ON OMA VALINTANNE, JONKA MUKAAN TE JATKATTE KOKOEA HENKIMUODOSSANNE, SILLÄ ELÄMÄN PYÖRRE JATKAA AINA ETEENPÄIN!

Kehotan teitä kutsumaan näitä Elämäntotuuden Mestareita, sillä he ovat valmiina vastaamaan ja toimivat tällä hetkellä hyvin tunnollisesti vailla lepoa, jotta kykenisitte selviämään. He pyytävät jatkuvasti puolestanne armoa. Se ei ole enää armon asia, se on ”oikeudenmukaisuuden” asia – mitä te olette kylväneet ja ruokkineet, niin te myös niitätte. Ei ole ikinä liian myöhäistä palata Totuuteen ja pyytää itsellenne, mutta TE teette sen, sillä kukaan, ei edes Suurin Mestareista, voi tehdä sitä puolestanne. TEIDÄN TÄYTYY TEHDÄ SE ITSEÄNNE VARTEN! ODOTAN KUTSUANNE!

OLEN SE, JOKA OLEN.

OLEN ATON – LÄHTEENNE

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J007.pdf